(Removed from publishing)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Original publication date 21.1.2020

Pidätkö tiimityöskentelystä? Haluaisitko työn, jossa saat työskennellä erilaisten sidosryhmien kanssa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös käytännönläheistä työtä?

Etsimme nyt siivoustyön PALVELUOHJAAJAA Vantaalle.

ISS Direct Suomi on luotu pienille ja keskisuurille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua. Samalla asiakkaamme saavat nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta ja keskitettyjen hankintojen mahdollistamista edullisista hinnoista, sillä ISS Direct on osa ISS Palveluita. Tuomme suuren yrityksen edut suoraan paikallisten asiakkaidemme käyttöön ja hyödynnämme kansainvälisen perheemme testaamia prosesseja ja toimialaosaamista..

Palveluohjaajana huolehdit siivoustyön päivittäisestä sujumisesta ja laadun varmistamisesta. Työtehtäviin kuuluvat varsinaisen siivoustyön lisäksi työntekijöiden perehdyttäminen, asiakasyhteydenpito, laadunvalvonta, materiaalitilaukset sekä työvuorojen suunnittelu. Avustat palveluesimiestä päivittäisissä töissä ja toimit hänen ”oikeana kätenään”.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta edellytämme juostavuutta työaikojen suhteen. Työajat vaihtelevat kello 6.00–22.00 välillä.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta tai koulutusta alalle. Palveluohjaaja työskentelee useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, joten tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, B-ajokorttia sekä hyviä IT-taitoja. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Työssä on paljon käytännönläheistä työtä, suunnittelua ja ylläpitoa, joiden hoitamiseen tarvitset hyvää peruskuntoa, vastuunottokykyä, tiimityöskentelytaitoja sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on paineensietokykyä ja organisointitaitoja. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys sekä luottotietojen tarkistus, jotka hyväksyttynä mahdollistavat työsuhteen.

ISS palveluilla tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn. Tässä tehtävässä pääset kehittämään omia taitojasi ja me tuemme sinua urasi jokaisessa vaiheessa. ISS Palveluilla on kattavat koulutus- sekä etenemismahdollisuudet ja kannustamme työntekijöitämme urakehitykseen.

Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.2.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.

www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -