(Removed from publishing)

Palveluohjaaja viikonloppuun HKI Keskusta
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 14.3.2019

Oletko todennut siivoustyön olevan sinun juttusi? Etsitkö tilaisuutta näyttää osaamisesi ja ottaa askeleen kohti esimiesuraa? Ottaisitko mielelläsi vähän enemmän liksaa kuin tavallisesta siivoustyöstä saa?

   

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA  

   

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen HELSINKIIN. Tässä tehtävässä työskentelet palveluesimiehen oikeana kätenä perehdyttäen uusia työntekijöitä ja organisoiden siivoojia töihinsä päivittäin niin, että kaikissa toiminta-alueesi asiakaskohteissa on asiansa osaava työntekijä. Toimit siivoojille esimerkkinä päivittäisessä työssä ja vastaat esimiehen tukena asiakastyytyväisyydestä. Perehdytät, opastat ja neuvot –tarvittaessa myös englanniksi, eli olet kävelevä tietopankki. Tarvittaessa olet valmis tarttumaan itse reippaasti mopin varteen. Auton rattiin pääset joka päivä, sillä vastuullasi on useita eri kohteita. Yksi kohteista on turvallisuusselvitettävä, eli tehtävään valitulle henkilölle tehdään poliisin toimesta turvallisuusselvitys ennen töiden aloittamista. Työvuorosi ovat la ja su klo 6-12.

  

Etsimme tehtävään organisointikykyistä tyyppiä, jolla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Alan koulutus on ehdottomasti plussaa. Persoonana olet helposti lähestyttävä, luotettava ja joustava, sillä työpäivät eivät taatusti ole samanlaisia. Sinulla on tarkka korva kuulemaan asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeet, nopea reagointi asioihin ja kyky hallita monta asiaa kerralla. Ajokortti on välttämätön työn suorittamiselle, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja lisäksi pitää pystyä kommunikoimaan englanniksi. Tärkein ominaisuus työssä suoriutumisen kannalta on kuitenkin halu oppia uutta ja positiivinen asennetta työntekoa kohtaan!

  

Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikatyön. Tässä työssä et jämähdä tietokoneelle, vaan pääset liikkumaan ja vaihtamaan maisemaa! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja - katso esimerkiksi Katarzynan tarina Youtubesta: https://youtu.be/2lIA3PxSwo8. L&T:n työsuhde-etuihin kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.  

  

Oletko hakemamme palveluohjaaja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 31.3.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.