(Removed from publishing)

Palveluohjaaja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 18.12.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme palveluohjaajaa Tampereelle. 

Asiakasyrityksemme on vakavarainen perheyritys, joka on tarjonnut ammattitaitoista ja luotettavaa siivouspalvelua niin kotisiivouksiin kuin yrityksille jo 15 vuoden ajan.

Etsimämme henkilö tulee työskentelemään palveluohjaajana, ottaen vastuuta kokonaisuuksista ja mm. uusien työntekijöiden perehdytyksestä. Valitulla voi olla jo kokemusta vastaavista tehtävistä tai halu kehittyä tiiminvetäjäksi. Työhön kuuluu myös siivoustehtävät parin kanssa, odotamme henkilöltä kokemusta siivoustehtävistä, erityisesti kokemus kotisiivouksesta katsotaan eduksi. Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä oma-aloitteista ja tarkkaa työskentelyotetta sekä positiivista asennetta.

Siivouskohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla, ajokortti katsotaan eduksi. Työtä tehdään arkisin klo 7-18 välillä. Kyseessä on vakituinen työsuhde joka alkaa vuokratyösuhteena, siirtyminen asiakasyrityksen kirjoille tapahtuu sopimuksen mukaan.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi, 050 443 0350.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.