(Removed from publishing)

Palveluneuvojia asiakaspalvelutehtäviin kesäkaudeksi 2019
Hoas

Original publication date 2.1.2019

Hoas kertoo opiskelijayhteisön voimasta. Kaikki alkoi siitä, kun 16 Helsingin seudun opiskelijajärjestöä löi hynttyyt yhteen, kokosi pienen pääoman ja otti suuren pankkilainan. Näin vuonna 1969 perustettiin Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö, jonka tavoitteena on alusta lähtien ollut tarjota edullisia vuokra-asuntoja opiskelijoille. 50 vuodessa pienestä alkupääomasta on kasvanut 70 miljoonan euron liikevaihto ja opiskelijakodit noin 19000 asukkaalle, joista yli neljännes on kansainvälisiä opiskelijoita. Meillä työskentelee yhteensä yli 60 asiakaspalvelun, isännöinnin, rakennuttamisen sekä taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoja saat osoitteesta www.hoas.fi. 

Opiskelijakotiemme ja opiskelijoiden kohtaamista edistämään haemme Kampissa sijaitsevaan palvelukeskukseemme Asumispalvelut-tiimiin ja Huoltopalvelut-tiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen


PALVELUNEUVOJIA ASIAKASPALVELUTEHTÄVIIN KESÄSESONKIMME AJAKSI

Asumispalveluissa palveluneuvojien tehtäviin kuuluu muun muassa asiakaspalvelu puhelimitse ja palvelutiskillä sekä muut asuntojen vuokraamiseen ja asiakaspalveluun liittyvät tehtävät.

Huoltopalveluissa tehtäviin kuuluu muun muassa asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostilla, vikailmoitusten käsittely sekä huoneistotarkastusten organisointia ja poismuuttoon liittyvää asiakaslaskutusta.

Arvostamme

  • asiakaspalvelualan tai kiinteistöalan opintoja
  • aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä tai kiinteistöalan teknisistä tehtävistä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä avointa, reipasta ja ystävällistä asiakaspalveluasennetta
  • vastuullista, oikeudenmukaista ja avointa työotetta
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä ja hyvän työporukan sekä säännölliset työajat.

Emme anna lisätietoja tehtävistä puhelimitse tai sähköpostilla.

Toivomme, että voit aloittaa perehtymisen tehtäviin mielellään kokoaikaisesti 8.4.2019 alkaen ja jatkaa kokoaikaisena vähintään 6.9.2019 saakka.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköisellä lomakkeella (linkki alla) viimeistään sunnuntaina 20.1.2019.

https://hoas.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_LOJ&list=1