(Removed from publishing)

Palveluneuvoja
Riistaveden Osuuspankki

Original publication date 7.12.2018

Etsimme hyvää työkaveria vakituiseen työsuhteeseen

Palveluneuvojaksi.

Palveluneuvojana pääasiallinen tehtäväsi on tarjota asiakkaillemme säästämisen ja sijoittamisen palveluja. Kokemuksesi mukaan otat haltuusi myös rahoituksen tehtäviä. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus myös vastata pankkimme some-kanavista. Tehtävässäsi keskeisellä sijalla on kuitenkin asiakkaiden palveleminen ja kohtaaminen niin konttorilla, puhelimessa kuin verkossa.

Toivoisimme, että sinulle on kertynyt jo jonkin verran kokemusta nimenomaan sijoittamisen palveluista. Kokenut konkari sinun ei toki vielä tarvitse olla, mutta odotamme, että suoritetun APV 1-tutkinnon tukemana voit suoraan ottaa haltuusi sijoitusasiakkaat. Arvostamme myös rahoituksen osaamista sekä aktiivista myynnillistä otetta. Tehtävien hoitamisessa on eduksi hyvät itsensä johtamisen taidot, järjestelmällisyys sekä halu toimia tavoitteellisesti.

Meillä on mahdollisuus muokata tehtävän kuvaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Sinulla on mahdollisuus oppia lisää kiinnostuksesi mukaan, toivommekin, että olisit valmis kehittymään finanssialan monipuoliseksi osaajaksi. Meillä Riistaveden OP:ssa sinulla on mahdollisuus osallistua laajasti pankin toimintaan. Meillä on myös hyvä tekemisen meininki, jossa ketään ei jätetä yksin vaan menestymme yhdessä. Mielenkiintoisen työn ja mukavan työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle erinomaisia työsuhteen etuja.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 26.12.2018 OP:n Urasivuston kautta. Jos taas haluat kysyä jotain tehtävästä tai pankistamme, voit soittaa tai lähettää sähköpostia palvelupäällikkö Sini Nenoselle puh. 050-574 4933 tai sini.nenonen(at)op.fi.