(Removed from publishing)

Palveluneuvoja Tohmajärvi, Niirala
VR Group

Original publication date 14.3.2019


Etsimme Niiralaan Tohmajärvelle rautatielogistiikan palvelukeskuksen idän liikenteen ryhmään vakituiseen työsuhteeseen palveluneuvojaa, joilla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot.

Odotamme, että sinulla on vähintään kaupallisen-, logistiikka-, tai huolinta-alan tradenomi-tutkinto sekä kokemusta vaativasta asiakaspalvelusta. Englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätön ja venäjän kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävä sisältää vuorotyötä arkisin. Jos olet vielä oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on positiivinen sekä aktiivinen ote työtehtäviisi, olet etsimämme henkilö.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää osaamisesi haastavalla ja monipuolisella toimialalla, hyvän näköalapaikan tavaraliikenteen asiakaspalvelussa ja Suomen suurimpien tavaravirtojen hoidossa. Asiakkaitasi ovat Suomen suurimmat teollisuuskonsernit.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Mikko Hovi, puh. 040 8636 100 tai sähköpostitse mikko.hovi@vrtranspoint.fi.
 
Jätäthän hakemuksesi 31.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Transpoint on Suomen johtava ja monipuolisin logistiikkayritys. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluja. VR Transpoint on osa VR-konsernia.