(Removed from publishing)

Palvelumyyjiä DNA:lle
DNA Kauppa Oy

Original publication date 13.9.2017

DNA hakee vahvistusta myyntitiimiinsä. Myyjänä DNA puhelinpalvelussa huolehdit nykyisistä asiakkaista sekä kasvatat tyytyväisten DNA-asiakkaiden määrää. Työ on erittäin monipuolista ja vaihtelevaa.

Sinustako vahvistus DNA myyntitiimiin?

Myyjiä on yhtä monta erilaista kuin on tekijöitäkin. Meillä saa myyntiä tehdä omana itsenään ja omilla vahvuuksillaan. Yksin ei kuitenkaan tarvitse jäädä ja esimiesten ja tiimin tuki antavat sinulle mahdollisuuden menestyä monipuolisessa ja vaihtelevassa myyntityössä. Tehtävässä ansaitset työkokemusta, josta on takuuvarmasti hyötyä urallasi.

Myyjänä DNA puhelinpalvelussa tarjoat asiakkaalle kokonaisvaltaisia palveluratkaisuja, hankit uusia asiakkaita ja pidät huolta nykyasiakkaista. Kauppaa teet DNA:n monipuolisilla tuotteilla ja palveluilla aina kiinteästä ja liikkuvasta laajakaistasta, tv palveluihin, puhelinliittymiin, puhelimiin, tabletteihin ja tietoturvapalveluihin.

Perehdytämme sinut tehtävään kattavasti, ohjaamme läpi haasteiden ja kehitämme osaamistasi jatkuvilla koulutuksilla. Menestyminen DNA:lla tuo sinulle mahdollisuuksia edetä urallasi. Kehittymistäsi tukee myös mahdollisuus hankkia kaupallinen tutkinto oppisopimuksella työnohessa. Toimistomme on nykyaikainen ja viihtyisä. Työyhteisömme puhaltaa yhteen hiileen ja ilmapiiri on rento sekä myynnillinen.

Työtä kuvaavat hyvin työntekijöidemme kommentit työstä:

• Monipuolista puhelinmyyntityötä ja huippuasiakkaat!

• Tämä on Suomen paras puhelinmyyntiduuni.

• Hyvä yritys, hyvät tuotteet ja nuorekkaat asiakkaat.

• Myynnistä saa hyvät palkkiot.

• Alkuun saattaa tuntua raskaalta, mutta kun hommaan pääsee kiinni, se vie mennessään. En vaihtaisi!

• Työ kehittyy tekijän mukana ja vastuuta saa onnistumisten kautta. DNA:lla muutenkin hyvät etenemismahdollisuudet.

• Töissä on niin kivaa, ettei aina tajua edes olevansa töissä.

Työtä tehdään 30 tuntia viikossa, 6 tunnin vuoroissa, arkisin 8.45 – 20.30 välillä, aamu- ja iltavuoroissa, pääsääntöisin vuoroviikoin sekä satunnaisesti lauantaisin 10.00 – 16.00. Palkka koostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta, tienaat kuitenkin aina vähintään takuupalkan 10,65€/ tunnilta. Onnistuminen työssä mahdollistaa huomattavasti takuupalkkaa korkeammat ansiot ja 2016 keskituntiansio myyjillä oli 19e/h .

Seuraava aloitus DNAlla syyskuussa 9.10.2017

Katso video linkin takaa ja tutustu tehtävään sekä mahdollisiin työkavereihin https://youtu.be/g3l4iCoKgXY.

Meille voit hakea helposti nyt myös WhatsAppin kautta. Katso ohjeet täältä https://youtu.be/G6iupAFHwug ja laita hakemus tulemaan.