(Removed from publishing)

Palvelumestari
Opteam

Original publication date 11.1.2019

Oletko tarmokas ja toimelias tyyppi, jolla autot ovat sydäntä lähellä? Onko ihmisten kanssa työskentely sinulle mieluisaa puuhaa? Vietätkö mieluummin työaikasi ulkona, raittiissa ilmassa monipuolisten työtehtävien parissa?

Mikäli vastasit kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme Shell Palvelumestari

Haemme Oulun seudulle Palvelumestareita työskentelemään vaihtelevasti Zeppelinin, Oulunsalon, Haapalehdon sekä Iin liikenneasemilla.

Työ on keikkaluonteista ja pystyt itse valitsemaan, missä, milloin ja kuinka paljon haluat tehdä töitä.

Vastuualueesi

Palvelumestari huolehtii, että asiakas kokee itsensä tervetulleeksi asemalle ja että, auto tulee tankatuksi asiakkaan haluamalla polttoaineella. Samalla Palvelumestari voi myös mm.

  • tarkistaa tuulilasinpesunesteen ja moottoriöljyn sekä lisätä niitä tarpeen mukaan
  • pestä auton tuulilasin
  • suositella sopivaa autopesua ja lisätä esipesuainetta
  • vaihtaa pyyhkijän sulat
  • tarkistaa rengaspaineet

Palvelumestarin vuorot tapahtuvat ulkona mittarikentällä ajoittain vaativissakin sääolosuhteissa, joten toivomme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta ulkotyöskentelyyn säässä kuin säässä.

Menestyksen avaimet

Etsimme tehtävään aurinkoisella ja reippaalla elämänasenteella varusteltua tyyppiä, jolta löytyy sopivasti pilkettä silmäkulmasta. Olet joustava, ulospäinsuuntautunut ja oma-aloitteinen, eikä suusi mutristu viileimmässäkään viimassa. Lisäksi tässä työssä sosiaalisuudesta ja myyntihenkisyydestä saa ihan konkreettisestikin plussaa: myyntisi tuottaa sinulle nimittäin sopimuspalkkasi päälle vielä provisiota, joten voit itse vaikuttaa palkkakuittisi kokoon!

Menestyäksesi tehtävässä sinun ei tarvitse olla autoalan ammattilainen; mikäli olet autoista kiinnostunut sekä oppimishaluinen, pärjäät tehtävässä varmasti!

Me tarjoamme sinulle haastavaa mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain!

Palvelumestarin työaika on ma-pe klo 10-18 ja la 9-15.

Työhön perehdytetään perusteellisesti ja annetaan tarvittava koulutus sekä ulkotyöhön soveltuvat, laadukkaat ja turvalliset työvaatteet.

Täytä sähköinen hakemus 31.1.2019 mennessä. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Laajaan ST1/Shell –verkostoon palkataan vuosittain satoja työntekijöitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen täältä

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä?https://restel.fi/restel-tyopaikat/