(Removed from publishing)

Palvelukoordinaattori
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 7.3.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä.

 

Haemme nyt kiinteistötekniikan yksikköömme toimistotehtäviin

 

PALVELUKOORDINAATTORIA

 

Pitäjänmäen toimipisteeseemme Helsinkiin. Kyseessä on määräaikainen sijaisuus, joka kestää 31.8.2020 saakka.

 

Työpäiviin kuuluu monipuolisia toimistotehtäviä kuten ostolaskujen tiliöintiä, laskutettavien töiden seurantaa sekä valmistelua laskutukseen, raportointia ja palkanmaksutietojen esikäsittelyä. Palvelukoordinaattoritiimimme vastaa valtakunnallisesti kiinteistötekniikan hallinnollisista tukitoimista.

 

Sinulla on takataskussasi mielellään kaupallisen alan koulutus ja kokemusta muutaman vuoden ajalta vastaavista tehtävistä. Tyyppinä olet huolellinen, tarkka ja nopea tietokoneen käyttäjä, joka kykenee touhuamaan iloisella asenteella useaa tehtävää samaan aikaan. Hallitset MS Office ohjelmien käytön erinomaisesti, ja mahdollisesti myös IFS ja OpusCapita Invoice ovat sinulle entuudestaan tuttuja.

 

Jos et ole ryppyotsainen, vaan positiivinen, avoin ja oma-aloitteinen, sovellut hienosti joukkoomme. Jos hektisyyskään ei sinua heilauta vaan osaat priorisoida ja mukaudut helposti muuttuviinkin tilanteisiin, saatat olla juuri se tiimimme tuleva vahvistus.

 

Suomen kielen taitaminen niin kirjallisesti kuin suullisesti on tehtävässä välttämätön. Englannin tai ruotsin kielen taidot ovat plussaa.

 

Tarjoamme sinulle vastuullisen työtehtävän loistavassa ja huumorintajuisessa porukassa.

 

Innostuitko? Täytä mahdollisimman pian hakemuksesi, kuitenkin viimeistään 31.3, alla olevan linkin kautta. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Jos kaipailet vielä lisätietoja, voit soitella Lotta Hildénille p. 050 385 8467 arkisin klo 8-16. Jos Lotta on varattu, voit jättää hänelle viestin vastaajaan, niin hän soittaa sinulle takaisin.