(Removed from publishing)

Palveluesimies/Projektipäällikkö
ISS Palvelut Oy

Original publication date 21.5.2019
Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä!

Haemme nyt ammattitaitoista PALVELUESIMIESTÄ / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ kiinteistön ylläpitopalveluihin Kajaaniin.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä ylläpito-, huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä teknisen palvelumme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat ylläpitotehtävistä ja pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin urakoihin ja kiinteistöpalvelusopimuksiin. 

Tehtävässä vastaat projektien suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä tiimisi kanssa sekä toimit teknisten ammattilaisten esimiehenä vastaten aikatauluista ja resursoinnista. Keskeinen osa tehtävääsi on tiivis asiakasyhteistyö myyntityön, asiakassuhteiden ylläpitämisen ja teknisen neuvonnan muodossa sekä tarjouslaskentaan osallistuminen. Raportoit tulosvastuullisessa tehtävässäsi aluepäällikölle. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. teknikko tai insinööri) sekä vankkaa kiinteistöalan osaamista. Liiketoiminnan tulosvastuullinen johtamiskokemus, samoin kuin näytöt menestyksekkäästä asiakas- ja esimiestyöstä ovat tehtävässä eduksi. Työskentelytyylisi on oma-aloitteinen, aktiivinen ja jämäkkä.

Koet tiimin johtamisen omaksi vahvuusalueeksesi, minkä lisäksi sinulla on tavoitteellinen ja myynnillinen ote asiakasyhteistyöhön ja näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta. Lisäksi toivomme sinulta hyvää asiakaskunnan tuntemusta ja verkostoja. Tehtävä vaatii hyviä IT-taitoja, yhteistyö- ja asiakaspalveluvalmiuksia sekä erinomaista suomen kielen ja kohtuullista englannin kielen taitoa. Tehtävässä tarvitset B-ajokorttia, mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi. Teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen ja se on hyväksyttynä ehto työsopimukselle.

Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi myös hyvät työkaverit ja osaavan esimiestiimin tuen. Työntekijöidemme ammattitaito on meille erittäin tärkeää, joten mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua ammatissasi on tarjolla runsaasti.

Hae tehtävää osoitteessa www.iss.fi 7.7.2019 mennessä. Liitäthän hakemukseen myös CV:n. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Eero Pyykkönen numerosta 0400174800.

ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.