(Removed from publishing)

Palveluesimies Ouluun
Opset Oy

Original publication date 11.1.2019

Haemme Opsetin henkilöstövuokrauksen liiketoimintaan Ouluun uutta palveluesimiestä vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan helmikuussa 2019.

Tehtävän tavoitteena on tuottaa asiakkaallemme OP Ryhmälle laadukkaita ja kustannustehokkaita ICT-alan rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluita.

Palveluesimiehen tehtävään kuuluu asiakastoimeksiantojen vastaanotto ja asiakassuhteiden hoitaminen, rekrytointien toteutus, vuokratyöntekijöiden hallinnollisena esimiehenä toimiminen sekä työsuhdeasioiden hoitaminen. Vastuualueeseen kuuluu myös oman palvelualueen hallinnointi laatu- ja tulostavoitteiden mukaisesti. Tehtävässään palveluesimies mahdollistaa ja varmistaa palvelualueensa hallitun kasvun, edistää Opsetin työnantajamielikuvaa sekä kasvattaa näkyvyyttämme työmarkkinoilla. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää halua työskennellä ihmisten kanssa, palveluhenkisyyttä, jämäkkyyttä, sekä hyvää paineensietokykyä. Odotamme hakijan olevan oma-aloitteinen ja aktiivinen osaaja, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja asiakasyhteistyötaidot, sekä kyky hallita itsenäisesti niin pieniä yksityiskohtia kuin laajempia kokonaisuuksiakin. Lisäksi odotamme hyviä IT-taitoja ja sujuvaa englannin kielen taitoa, sekä matkustusvalmiutta Suomessa. 

Toivomme lisäksi

-       kokemusta vastaavista tehtävistä henkilöstövuokrauksen parissa


-       Oulun alueen työmarkkinoiden tuntemusta


-       kokemusta ICT-rekrytoinneista


-       halua ja kykyä verkostoitua ja hakea aktiivisesti uusia osaajia

Jätäthän hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 23.1.2019 mennessä linkin: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29576&jc=1 kautta. Haastattelemme hakijoita jo tammikuun loppupuolella.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Mia Ypyä, puh. 040 6300 599 (ma 14.1. klo 13-14 ja pe 18.1. klo 8-9) tai sähköpostitse opset.rekrytointi@op.fi


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.