(Removed from publishing)

Palveluasiantuntija
Tietokeskus Finland Oy

Original publication date 14.10.2019

Tietokeskuksen missiona ja tavoitteena on tuoda tietotekniikalla #iloa ja menestystä asiakkaidemme työhön ja asiakastyytyväisyytemme onkin huippuluokkaa. Meitä on maanlaajuisesti jo yli 300 ja liiketoimintamme kasvaessa voimakkaasti meillä on paikka sinulle, energinen ja aikaansaava palveluasiantuntija.

Palvelunhallinnan tiimi vastaa asiakkaidemme operatiivisesta yhteistyöstä ja koostuu palvelupäälliköistä ja -asiantuntijoista. Haemme nyt tiimin vahvistukseksi positiivista asiakaspalvelun ammattilaista, joka työskentelee tavoitteellisesti omia ja tiimin tavoitteita kohti. Olet ratkaisukeskeinen positiivinen tiimipelaaja, joka ei hätkähdä vauhdikastakaan menoa.

Työtehtäviisi kuuluu pienempien B-2-B-asiakkaidemme päivittäinen hallinnointi, mm. 

laskutus, raportointi sekä asiakastyytyväisyys. Asiakkuuksien kehittäminen asiakasluokan mukaisesti kuuluu myös vastuualueellesi.  

Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi vastavalmistunut tradenomi, joka haluaa kehittyä ammatillisesti kasvavassa it-talossa tai sinulla voi olla työkokemuksen kautta hankittua osaamista vastaavista tehtävistä asiakasrajapinnassa. Tärkeintä on oikea asenne ja halu tarjota asiakkaillemme laadukasta palvelua. Viihdyt matalassa organisaatiossa, jossa uutta kehitetään jatkuvasti.

 

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta ulkoisten asiakkaiden kanssa toimimisesta ja asiakaspalvelusta 
  • Kehityshalua ja -myönteisyyttä – niin oman työroolisi ja osaamisesi kuin asiakkuuksienkin suhteen
  • Näppäryyttä erilaisten järjestelmien käyttämiseen päivittäisessä työssä ja kykyä omaksua uusia toimintatapoja nopeasti 
  • Erinomaista ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn kuitenkin esimiehen ja tiimin tuella    
  • Aiempi kokemus IT-palveluista, asiakaspalvelun prosesseista ja laskutuksesta katsotaan eduksi 
  • Natiivitasoista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa   

 

Toimipaikkasi on Tampereen konttorillamme.

Lähetä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.10.2019 liitteineen rekrytointi-portaalimme kautta. Liitäthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Krista Mäki, puh. 040-529 8573, parhaiten tavoitettavissa 15.10. klo 11.30 - 12.30.