(Removed from publishing)

Palveluasiantuntija
Kela

Original publication date 14.1.2019

Viihdytkö työssä, jossa saat kohdata erilaisia ihmisiä? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa?

Haemme Porvooseen määräaikaista palveluasiantuntijaa 31.8.2019 saakka kestävään työsuhteeseen.

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta toimistossa sekä puhelimitse. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä. Työskentelyotteeltasi olet reipas, joustava ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Sinulle on luonnollista toimia tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa. Palvelet asiakkaita sujuvasti myös ruotsin kielellä. Muun kielitaidon katsomme eduksi.

Meillä sinut perehdytetään tehtäviisi ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet, avoimen ja kehittyvän työyhteisön sekä ison talon edut.

Lisätietoja antaa palveluryhmän päällikkö Thomas Slotte, p. 020 635 0836.

  • viimeinen hakupäivä 27.1.2019
  • viitekoodi U0119-022

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.