(Removed from publishing)

Palveluasiantuntija
Kela

Original publication date 26.11.2018

Haemme palveluasiantuntijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 2.1. - 11.4.2019. Vuorotteluvapaan sijaisen on täytettävä vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut ehdot. Hakijan tulee itse varmistaa kelpoisuutensa vuorotteluvapaan sijaiseksi. Työskentelet ensisijaisesti Imatran palvelupisteessä, mutta tarpeen mukaan myös Lappeenrannassa.

Viihdytkö työssä, jossa saat kohdata erilaisia ihmisiä? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Voisit olla etsimämme henkilö! Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen mukainen palveluneuvonta palvelupisteessä ja puhelimitse suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Sinulla on soveltuva vähintään ammatillinen koulutus sekä kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä. Työskentelyotteeltasi olet reipas, joustava ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Sinulle on luonnollista toimia tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Työtehtävät vaativat perehdytystä, mutta sitä saat kokeneiden työkavereiden ohjauksessa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet sekä ison talon edut. Tehtävän palkka on 2 299 e/kk.

Jos koet, että hyvä asiakaspalvelu on kiinni oikeasta asenteesta ja halusta ratkaista ihmisten ongelmia, tule meille töihin!

Lisätietoja tehtävästä antaa hakuaikana palveluryhmän päällikkö Heidi Turkia, p. 040 195 4428.

  • viimeinen hakupäivä 9.12.2018
  • viitekoodi U1118-680

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.