(Removed from publishing)

Paloturva-asentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 13.9.2017

L&T:n Kiinteistötekniikan palveluksessa toimii Suomessa yli 250 tekniikan ammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Toimintamme kasvaessa haemme vahvan ammattitaidon ja asiakaspalvelun omaavaa
PALOTURVA-ASENTAJAA
työkohteisiimme pääkaupunkiseudulle. Kohteemme vaihtelevat liikekiinteistöistä vaativiin tuotantolaitoksiin. Työssä tulet olemaan tekemisissä savunpoistojärjestelmien ja alkusammutuskaluston tarkastusten, huoltojen ja asennusten kanssa. Lisäksi työnkuvaan kuuluvat palo-ovien tarkastukset ja huollot sekä väestönsuojien tarkastukset ja tiiveyskokeet.

Odotamme sinulta alan koulutusta, työkokemusta vastaavista töistä, vastuullista otetta, sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja suunnitelmallisesti. Arvostat laadukasta työn jälkeä ja osallistut toiminnan kehittämiseen. Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta paloturvallisuusjärjestelmien tarkastuksista ja huolloista. Tarvitset tehtävän hoidossa ajokortin.
Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä! 

Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Haluamme tarjota entistäkin turvallisemman työpaikan. Tuoreimman työyhteisökyselymme mukaan yli 90 prosenttia L&T:n väestä pitää työtään merkityksellisenä ja vähintään kolme neljästä suosittelisi L&T:tä työnantajana!

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin  viimeistään 29.9. mennessä. Liitä mukaan myös vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä ma-pe klo 8-16 palvelupäällikkö Ilari Grönholm p. 050 385 0642.