(Removed from publishing)

Paloinsinööri / teollisuuspalomestari
UPM

Original publication date 7.2.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme paloinsinööriä tai teollisuuspalomestaria Jokilaaksoon paperitehtaillemme.

UPM Communication Papers on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja, jolla on laaja tuotevalikoima papereita mainontaan ja julkaisuun sekä koti- ja toimistokäyttöön. UPM:n erinomaisesti toimivat paperit ja palvelukokonaisuudet tuottavat lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, täyttäen samalla vaativat sosiaalisen ja ympäristövastuun kriteerit. UPM Communication Papers:​in pääkonttori on Saksassa, ja liiketoiminta-alue työllistää noin 8 000 henkilöä. Lue lisää: www.upmpaper.com

Jämsänkosken ja Kaipolan paperitehtaat sijaitsevat Jämsän kaupungissa, eteläisessä Keski-Suomessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päijänne ja muut vesistöt sekä Himos ja alueen monipuolinen luonto tarjoavat erinomaisen asuinympäristön luonnosta ja liikkumisesta nauttivalle ihmiselle.

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

"Työskentelemme määrätietoisesti kohti yhteisiä päämääriä. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja varmistamme omalta osaltamme turvallisuuttamme ja tuotantomme jatkuvuutta. Tervetuloa osaksi välittävää, ystävällistä ja avointa työyhteisöä, joka koostuu alansa huippuosaajista!” – Risto Elo

Mitä teet

Palosuojelun ammattilaisena vastaat paloturvallisuuden riskien ennakoinnista ja ennaltaehkäisevästä työstä. Toimit henkilöstön kouluttajana ja riskien arvioinnin asiantuntijana yhdessä suojelun ammattilaisten ja osastojen kanssa. Tilanteen vaatiessa pystyt toimimaan myös asiantuntijana onnettomuustilanteissa yhteistyössä pelastustoimen kanssa. Tehtävässä pääset seuraamaan pelastusalan kehitystä yhteistyössä alan toimijoiden ja viranomaisten kanssa sekä vaikuttamaan siihen omalla aktiivisuudellasi.

Kuka olet

  • Sinulla on soveltuva turvallisuusalan AMK-tutkinto tai vastaavia tietoja ja kokemusta turvallisuusalan työtehtävistä. Lisäksi edellytämme operatiivista pelastustoimikelpoisuutta.
  • Olet jo hankkinut aiempaa kokemusta paloturvallisuuden, turvallisuuskoulutusten, riskienhallinnan tai palo- ja pelastusalan tehtävien parista. Lisäksi sinulla on mahdollisesti kokemusta teollisuudesta työskentelystä.
  • Pystyt itsenäiseen päätöksentekoon, hahmotat laaja-alaisia kokonaisuuksia ja kykenet reagoimaan muutoksiin sekä sinulla on määrätietoinen ote työhön.
  • Eduksesi katsomme myös hyvät johtamis-, yhteistyö-, vuorovaikutus- ja tietotekniset taidot. 
  • Edellytämme sinulta myös hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä BC-ajokorttia.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja antavat palo- ja vartiopäällikkö Jarmo Salonen jarmo.x.salonen@upm.com, puh. 0204166177 tai turvallisuuspäällikkö Risto Elo risto.elo@upm.com, puh. 0204166123.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 28.2.2019 mennessä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.