(Removed from publishing)

PALOILMOITINJÄRJESTELMÄN ASIANTUNTIJA, Kouvola
Experis

Original publication date 21.8.2019

 

Etsimme rekrytointitoimeksiantona asiakasyrityksellemme Siemens Osakeyhtiölle heidän Smart Infrastructure –yksikköönsä

PALOILMOITINJÄRJESTELMÄN ASIANTUNTIJAA

tukikohtanaan Siemensin uusi viihtyisä toimisto Kouvolassa.

Voit olla kokenut sähköalan ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa oleva sähköalan osaaja.

Mitä paloilmoitinjärjestelmien järjestelmäasiantuntija tekee?

Kokemuksestasi riippuen vastuualueesi muodostuu paloilmoitinprojektien asennus-, ohjelmointi- ja käyttöönottotehtävistä sekä paloilmoitusjärjestelmien sähköistys- ja kunnossapitoprojektien toteuttamisesta asiakaskohteissa, kuten ostoskeskuksissa, sairaaloissa ja kouluissa. Tehtävässä olet tiiviissä yhteistyössä niin asiakkaiden kuin teknisten asiantuntijoiden ja muun projektiorganisaation kanssa.

Oletko etsimämme henkilö?

Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä työkokemusta sekä sähköteknistä koulutustaustaa. Mahdollisesti olet työskennellyt jo aiemmin erilaisten sähköasennusten parissa kiinteistöissä tai teollisuudessa. Tehtävänkuva on hyvin itsenäinen, joten toivomme sinulta hyvää ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteista asennetta ja pitkäjänteistä otetta työhön. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja luot positiivista ilmapiiriä ympärillesi.

Kielitaidon osalta edellytämme sujuvaa suomea sekä kohtalaista luetun englannin ymmärtämistä. Kouvolan lähialueella tapahtuvan liikkuvan työnkuvan vuoksi edellytämme sinulta myös oman auton käyttömahdollisuutta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme itsenäisen ja vapaan tehtävänkuvan, jossa kehitystäsi tukee työsuhteen alusta alkaen asiantunteva tiimi, erinomainen työilmapiiri sekä alan parhaat tuotteet. Tämä monipuolinen tehtävä tarjoaa sinulle haasteita ja kehitysmahdollisuuksia jatkossakin, sillä sinulla   on mahdollisuus kehittyä huippuammattilaiseksi isossa, kansainvälisessä yhtiössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Lisäksi Siemens tarjoaa erinomaiset työsuhde-edut ja vakituisen työsuhteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Heli Villa (heli.villa@fi.experis.com). Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävää pikaisesti ”Hae”-painikkeen kautta, kuitenkin viimeistään 3.9.2019. Etenemme haastatteluissa jo hakuajan puitteissa.