(Removed from publishing)

Paloilmoitinasentaja tai -asiantuntija
ISS Palvelut Oy

Original publication date 5.3.2019

Etsimme nyt ammattitaitoista

PALOILMOITINASENTAJAA tai -ASIANTUNTIJAA 

vahvistamaan tiimiämme Äänekoskella ja Suolahdessa.

Vastaat teollisuusasiakkaidemme päivittäisistä paloilmoitinlaitehuolloista sekä -asennuksista osana huoltotiimiä. Työsuhde on kokoaikainen sekä toistaiseksi voimassaoleva ja työaika sijoittuu pääosin arkipäiville klo 7-17 välille.

Toivomme, että sinulla olisi turvalaiteasentajan koulutus ja useamman vuoden työkokemus alalta. Aikasempi työkokemus puunjalostusteollisuuden parista katsotaan eduksi.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.5.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -