(Removed from publishing)

Paloilmoitin- ja sprinkleriasentajia
Caverion Suomi Oy

Original publication date 4.11.2019

Haemme pääkaupunkiseudun alueelle paloilmoitin- ja sprinkleriasentajia kiinteistöjen sammutusjärjestelmien huoltotöihin ja käyttäjäpalveluumme. Tulet työskentelemään sammutus- ja paloilmoitinjärjestelmien parissa ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa ja ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava työryhmä. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää teknisen alan koulutusta ja / tai parin vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, kykenetkin itsenäiseen tekemiseen työtehtävissäsi. Arvostamme monipuolista talotekniikan osaamista. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tulet toimeen erilaisissa vuorovaikutustilanteissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin Jean Hanslin, p. 040 755 3215. VMP Oyj toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa rekrytointikoordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 24.11.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.