(Removed from publishing)

Palkanlaskija
VMP Varamiespalvelu

Original publication date 11.12.2019
Toimenkuva
Etsimme Tampereen keskustan tuntumassa toimivalle tilitoimistoasiakkaallemme palkanlaskijaa. Tehtävä on määräaikainen syyskuun 2020 loppuun, minkä jälkeen on mahdollisuus jatkoon. Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on palkanlaskennan kokemusta ja mielellään kaupan ja/tai teknologiateollisuuden tessiin tuntemusta. Toki mitä enemmän kokemusta - sitä parempi. Asiakkaallamme on käytössä Mepco ja tämän järjestelmän tuntemus on eduksi. Mikäli sinulla ei ole Mepcon tuntemusta, hyvät it-taidot ja kyky omaksua uusia ohjelmia on ehdoton etusi.
Odotamme sinulta
- kokemusta palkanlaskennasta
- hyviä it-taitoja
- kykyä tarttua tuumasta toimeen
- tarkkaa ja huolellista työotetta
- kaupallista koulutusta tai tarpeeksi kokemusta vastaavista tehtävistä
Muut tiedot
Tilitoimistoasiakkaamme on arvostettu toimija Tampereella, joten tästä saa kokenutkin palkanlaskija hyvän referenssin tulevia haasteita varten. Näin ison toimijan riveissä myös jatko on todennäköinen.

Kun innostuit, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian osoitteessa www.vmp.fi, sillä hakuaika päättyy jo 16.12.2019. Haastattelut aloitetaan heti ja sopivien kandidaattien kanssa edetään ripeästi! Mikäli haluat lisätietoa, keskustelen mielelläni tehtävästä lisää puhelimitse tai sähköpostitse!
Kesto
Syyskuun 2020 loppuun
Lisätietoja
Vilma Ahola, vilma.ahola@vmp.fi, 040 3075202
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.12.2019 mennessä.