(Removed from publishing)

Palkanlaskija
Manpower

Original publication date 10.12.2019


Haemme nyt monipuolisiin tehtäviin PALKANLASKIJAA.

Palkanlaskennassa työskentelee kaksi 10 hengen tiimiä, joihin tarvitaan vahvistusta merkittävän asiakkuuden laajetessa. Asiakasyrityksemme vaihtelevat suuryrityksistä pieniin, mukana on mm. kaupan-, terveyspalvelu- ja kodinkonealan toimijoita, joista osalla on myös kansainvälisiä toimintoja. Palkanlaskennan ohjelmistona käytetään pääosin Mepco HRM:ää. Tärkeimpinä työehtosopimuksina hyödynnämme terveyspalvelualan, kaupanalan, ICT, teknologiateollisuus sekä yksityisen sosiaalipalvelualan TES.

Tehtävään kuuluu palkanlaskennan prosessi kokonaisuudessaan viranomaisilmoituksineen, mutta työnkuvasi muovautuu myös osaamisesi sekä taitojesi pohjalta. Tukenasi on tiimi ja tiimiesimies, ja TES-tulkinta-asioissa voi kääntyä asiantuntijan puoleen, sillä kaikille työehtosopimuksille on omat vastaavat.

Sinulla on kaupallinen koulutustausta. Toivomme sinun hankkineen jo käytännön työkokemusta palkanlaskennan työtehtävistä. Mikäli olet jo työssäsi soveltanut jotain yllämainituista työehtosopimuksista, se on ehdoton etu. Asiakaspalvelu on sinulle luontevaa, ja käytät Exceliä sujuvasti työsi tukena. Olet halukas kehittämään ja kehittymään ja ylläpidät osaltasi positiivista ja vuorovaikutteista työkulttuuriamme.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen, vakituisen työsuhteen arvostetulla, vakaalla ja joustavalla työnantajalla. Tarjoamme myös merkittävät ja monipuoliset työsuhde-edut sekä miellyttävän, ergonomisen työympäristön hyvällä sijainnilla. Työaika on liukuva toimistotyöaika.
Kiinnitämme aktiivisesti huomiota työntekijöidemme ammattitaidon kehittämiseen erilaisten koulutusten ja tiimiprojektien avulla, ja suurena toimijana pystymme myös tarjoamaan erilaisia urapolkuja yhtiön sisällä.

Oletko sinä etsimämme helmi? Soita Recruitment Consultant Hannu Pellille 040 193 0347 ja kysy lisää. Tai hae paikkaa ja anna meidän soittaa sinulle! Aloitamme haastattelut pikimmiten, ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Suosittelen hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista, sillä se saatetaan täyttää ennen hakuajan päättymistä.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.