(Removed from publishing)

Palkanlaskija
VMP Varamiespalvelu

Original publication date 13.11.2019
Toimenkuva
Etsimme Tampereen keskustan tuntumassa toimivalle tilitoimistoasiakkaallemme palkanlaskijaa. Tehtävä alkaa 3kk määräaikaisella kokoaikaisella työsuhteella, minkä jälkeen on mahdollisuus jatkoon. Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on jo vähän palkanlaskennan kokemusta ja mielellään kaupan ja/tai teknologiateollisuuden tessiin tuntemusta. Toki mitä enemmän kokemusta - sitä parempi. Asiakkaallamme on käytössä Mepco ja tämän järjestelmän tuntemus on eduksi. Mikäli sinulla ei ole Mepcon tuntemusta, hyvät it-taidot ja kyky omaksua uusia ohjelmia on ehdoton etusi.
Odotamme sinulta
- kokemusta palkanlaskennasta
- hyviä it-taitoja
- kykyä tarttua tuumasta toimeen
- tarkkaa ja huolellista työotetta
- kaupallista koulutusta tai tarpeeksi kokemusta vastaavista tehtävistä
Muut tiedot
Tilitoimistoasiakkaamme on arvostettu toimija Tampereella, joten tästä saa uraansa aloitteleva tai kokenutkin palkanlaskija hyvän referenssin tulevia haasteita varten. Näin ison toimijan riveissä myös jatko on todennäköinen.

Kun innostuit, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian osoitteessa www.vmp.fi, sillä hakuaika päättyy jo 17.11.2019. Haastattelut aloitetaan heti ja sopivien kandidaattien kanssa edetään ripeästi! Mikäli haluat lisätietoa, keskustelen mielelläni tehtävästä lisää puhelimitse tai sähköpostitse!
Kesto
3kk, mahdollisuus jatkoon
Lisätietoja
Vilma Ahola, vilma.ahola@vmp.fi, 040 3075202
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.11.2019 mennessä.