(Removed from publishing)

PALKANLASKIJA-TIIMIESIMIES, Tampere (TW-Laskentapalvelut Oy)
Experis

Original publication date 13.2.2019
Meillä ymmärretään elämää. Perheyrityksenä tiedämme, että sitoutuneet työntekijät ovat tärkein menestystekijämme ja ihmisten elämäntilanteet muuttuvat. Siksi me katsomme asioita kvartaalitaloutta pidemmälle, kokonaisuutena. Niin asiakkaan kuin työntekijöidemmekin näkökulmasta. Olemme taloudellisesti vakaa ja turvallinen työnantaja, tiukkoinakaan taloudellisina aikoina säästämistä ei ole tehty henkilökunnan kustannuksella. Meillä on pitkiä asiakas- ja työsuhteita. Vältämme keinotekoista hierarkiaa ja organisaatiorakenteemme on matala. Meillä toimitusjohtajan ovi on kaikille auki ja haluamme ylläpitää keskustelevaa ja kuuntelevaa kulttuuria. Meillä on kokeneita konkareita ja tuoreempia tekijöitä, kaikki yhtä arvokkaita tiimin jäseniä täydentämässä työyhteisöä omilla vahvuuksillaan ja osaamisillaan. TW-laskentapalvelut Oy on johtava tilitoimisto useilla toimialoilla Suomessa ja osa Tilitoimisto K.J. Westerberg Oy-konsernia. Asiakaskunta koostuu niin pienistä yrityksistä kuin suurista konserneista ja listatuista yhtiöistä. Perheyrityksen juuret ovat vahvasti Tampereella. TW-laskentapalvelut Oy on erikoistunut kokonaisvaltaiseen ulkoistettuun taloushallintoon ja talossa tehdään aktiivista ohjelmistokehitystä, jolla taataan sekä asiakkaalle että työntekijöille sujuvat sähköiset työvälineet. Tutustu meihin tarkemmin http://www.tw-laskenta.fi
 
Haemme nyt PALKANLASKIJAA-TIIMIESIMIESTÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 
 
Työtehtävä:
 
Pääasiallinen työtehtäväsi on hoitaa itse palkanlaskentaa, samanaikaisesti esimiesroolissasi vastaat pienen palkanlaskentatiimin arjen sujuvuudesta. Vastuullasi on tiimisi asiakuuden tulevan kasvun myötä vastata prosessien jatkuvasta toimivuudesta. Vastaat tiimin poissa-oloista, lomista & työsuhdeasioista. 
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
 
Sinulla on kokemusta isojen asiakkaiden hoitamisesta ja niiden parissa työskentelystä. Persoonaltasi omaat kyvyt toimia esimiehenä. Kykenet ottamaan vastuun ja tartut nopeasti toimeen. Uusien prosessien hallitseminen on sinulle luontevaa. Työskennellessäsi sinulla pysyvät langat käsissä, olet järjestelmällinen ja sinulta löytyy päätöksentekokykyä tarvittaessa. Pystyy ottamaan vastuun ja tekemään päätöksiä myös asiakkaiden kanssa. 
 
Sinulla on: 
 
- Vähintään 5-vuotta kokemusta palkanlaskennasta
- Kokemusta isoista asiakkaista ja laajoista prosesseista
- Jämäkkä työskentelyote 
 
Eduksi:
 
- Mepco- järjestelmän hallitseminen
- Esimieskokemus 
- Yksityisen terveyspalvelualan TES:n tunteminen
 
Tarjoamme sinulle työsuhteen arvostetulla, vakaalla ja joustavalla työnantajalla. Tarjoamme myös merkittävät ja monipuoliset työsuhde-edut sekä miellyttävän, ergonomisen työympäristön hyvällä sijainnilla Tampereella.
 
Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Experiksen kanssa.
 
Kiinnostuitko? 
 
Hae tehtävää 6.3. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi Tampere -kautta.
 
Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen rekrytointikonsultti Jussi Laaksonen, p. 040 1864937 tai jussi.laaksonen@fi.experis.com
 
Työt alkavat sopimuksen mukaisesti.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.