(Removed from publishing)

Palkanlaskija, määräaikainen (Helsinki, Riihimäki tai Seinäjoki)
Valio Oy

Original publication date 4.11.2019

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukavaan ja ammattitaitoiseen porukkaamme! Valion palkanlaskennassa käynnissä olevien kehitysprojektin johdosta haemme määräaikaiseen työsuhteeseen palkanlaskijaa 31.1.2021 asti. Työpisteesi sijaitsee Helsingin, Riihimäen tai Seinäjoen palkanlaskennan tiimissä. 

Palkanlaskenta on osa Valio henkilöstötoimintoa, jossa työskentelee koko työsuhteen elinkaaren prosesseista vastaavia HR ammattilaisia. Tehtävänäsi on hoitaa Valion henkilöstön tuotannon ja toimihenkilöiden palkanlaskentaa yhdessä palkanlaskijatiimin kanssa. 

Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on
- taloushallinnon koulutus (merkonomi, tradenomi)
- useamman vuoden kokemus palkanlaskennasta
- tuntemusta palkkajärjestelmistä (Mepco tuntemus katsotaan eduksi)
- työlainsäädännön tuntemusta
- TES-tuntemusta (elintarviketeollisuuden työehtosopimusalojen tuntemus katsotaan eduksi)
- suhtaudut positiivisesti työn rutiineihin ja työotteesi on joustava sekä oma-aloitteinen
- työskentelet tehokkaasti ja tarkasti myös kiireen keskellä ja olet avoin toiminnan muutokselle
- asiakaspalveluasennetta ja vuorovaikutustaitoja
- hyviä IT-taitoja

Tarjoamme sinulle roolin, jossa voit kehittää taitojasi tekemällä mielekästä työtä, olet myös tärkeä osa laadukasta palkanlaskentaprosessiamme. Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö. Kun aloitat meillä, saat perehdytyksen työtehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut. 

Lisätietoja tehtävästä: Palkanlaskennasta vastaava HR Manager Verena Hakanen 5.11. klo 9-10 tai
11.11. klo 9-10 puh. 050 398 7882. 

Hakuohjeet: Odotamme sinua jo innolla porukkaamme! Haethan mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuprosessin aikana. Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään viimeistään 17.11.2019 hakulinkin kautta. 

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: palkanlaskija, työpaikat, HR, työpaikat Helsinki, työpaikat Riihimäki, työpaikat Seinäjoki,
Mepco