(Removed from publishing)

Pakkaus- ja brändipäällikkö
Lidl Suomi Ky

Original publication date 3.9.2019

Haemme pääkonttorimme kaupalliselle osastolle

PAKKAUS- JA BRÄNDIPÄÄLLIKKÖÄ

Oletko kiinnostunut päivittäistavarakaupan alasta ja vastuullisista esimiestehtävistä? Oletko kunnianhimoinen, rohkea ja idearikas pakkaussuunnittelun ammattilainen, joka pystyy pitämään useat langat käsissään? Haluatko vastata Suomen puhutuimman brändin omien merkkien tuotepakkausten suunnittelusta? Mahtavaa, saatat olla uusi pakkaus- ja brändipäällikkömme!

Pakkaus- ja brändipäällikön tehtävässä saat johdettavaksesi ammattitaitoisen seitsemän hengen pakkaus- ja bränditiimin, joka vastaa Lidlin oman merkin tuotteiden ulkoasusuunnittelusta yhdessä mainostoimistokumppaneidemme kanssa. Tiimin esimiehenä vastuullesi kuuluu pakkaus- ja brändiosaston toiminnallinen johtaminen ja kehittäminen. Yhdessä tiimisi kanssa vastaatte kokonaisvaltaisesti tuotteiden brändi- ja pakkaussuunnittelusta aina designista rakennesuunnitteluun sekä pakkausmateriaalien optimointiin ja kierrätettävyyteen. Tehtäviisi kuuluu myös markkina-analyysien ohjaus. Vankalla esimieskokemuksellasi kannustat, innostat ja inspiroit koko osastoa kohti yhteisiä tavoitteita. Erinomaisilla verkostoitumistaidoillasi hoidat sujuvasti viestimisen sekä ulkoisten palveluntarjoajien että sisäisten sidosryhmien suuntaan.

Tehtävän aloittamisajankohta on sovittavissa, mutta toivomme mahdollisimman pikaista aloitusta. Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Espoon Niittykummussa.

Odotamme paljon…

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa – olet opiskellut esimerkiksi kaupallista alaa tai muotoilua
 • Relevanttia työkokemusta – sinulla on useamman vuoden kokemus kaupan alalta, projektijohtamisesta ja esimiestyöstä
 • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja – kaikki haluavat kuulla sinusta ja projekteistasi lisää
 • Päämäärätietoista työskentelyotetta – olet valmis käärimään hihasi monenlaisissa työtehtävissä ja -ympäristöissä
 • Hyvää suomen, englannin ja saksan kielen osaamista – näiden kolmen kielen taitajana olisit meille todellinen aarre

…tarjoamme enemmän!

 • Mielenkiintoisen ja vaativan tehtäväkentän innovatiivisessa ja kansainvälisessä ympäristössä – tehtävä tarjoaa laajan läpileikkauksen yrityksemme toimintaan Suomessa ja kansainvälisesti
 • Merkityksellisyyttä – pääset vaikuttamaan tuntuvasti yrityksen liiketoimintaan ja vastuullisiin valintoihin sekä koko päivittäistavarakaupan alaan
 • Reilun ja vakaan työnantajan – pidämme työntekijöistämme huolta tarjoamalla mm. liikunta- ja kulttuuriedun sekä tuoreille vanhemmille vauvapakkauksen
 • Osaavan tiimin tuen – sinua odottaa joukko sukkelia asiantuntijoita
 • Kilpailukykyisen palkan – maksamme sinulle reilun korvauksen tekemästäsi työstä
 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn – haluamme, että työ ja vapaa-aikasi pysyvät hyvässä balanssissa
 • Modernit työskentelytilat – pääkonttorimme odottaa sinua Espoossa viihtyisine tiloineen

Tule työkaveriksemme!

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomake 23.9.2019 mennessä osoitteessa tyopaikat.lidl.fi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt. Rekrytointiprosessin esikarsintavaiheeseen kuuluu videohaastattelu. Lähetämme mahdolliset videohaastattelukutsut sähköpostilla jo hakuaikana tai viimeistään heti hakuajan päätyttyä.

Kysymyksiä?

Kyllä kiitos! Ostopäällikkö Riikka Nordqvist (puh. 09 23456 656) vastaa ilomielin kysymyksiisi keskiviikkona 18.9. klo 9–10.