(Removed from publishing)

Painaja pitkäaikaisesti Ylöjärvelle
Pirkanmaan Laatuetiketti Oy

Original publication date 16.4.2019
Pirkanmaan Laatuetiketti Oy
Pirkanmaan Laatuetiketti Oy on Ylöjärvelle Tampereen naapuriin vuonna 2007 perustettu rullissa toimitettavia etikettejä ja tarroja painava tarrapaino. Tarjoamme asiakkaillemme yhteistyökumppaniksi vakavasti otettavaa vaihtoehtoa, joka rakentuu alalla pitkään olleiden ammattilaisten osaamiselle. Valmistamiemme tuotteiden käyttömahdollisuudet ovat rajattomat: suurimpana käyttäjäryhmänä on kaikenlainen pakkaava teollisuus kokoon katsomatta. Etikettejä ja tarroja toimittavien yritysten nimet eivät käytännössä näy missään, mutta itse tuotteita – tarroja ja etikettejä – näet joka päivä lähes kaikkialla.
Käytössämme on kaksi flexopainokonetta sekä kaksi digitaalista painokonetta. Yhtenä kantavana perustana hyvän laadun saavuttamisessa toimivat myös alansa johtavat yhteistyökumppanit. Toimintamme rakentuu näiltä osin yhteistyöhön johtavien materiaalin- sekä painotekniikan toimittajien kanssa. Lue lisää: http://laatuetiketti.fi/
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme pitkäaikaisesti tekijää painajan kokoaikaiseen päivätyöhön. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta asiakkaallamme on tahtotila jatkaa työsuhdetta myös vuokratyösuhteen jälkeen, kunhan ensin näytät kyntesi!
Odotamme sinulta
- Halu oppia painoalan ammattilaiseksi
- Halua tehdä työtä teollisessa ympäristössä painolaitteiden kanssa
- Reipas työote

Koska kyseessä on PK-yritys, olethan valmis tarttumaan myös muihin painotalon työtehtäviin (kuten hyppäämään pakettiauton rattiin)!
Koulutus ja työkokemus
Eduksesi katsotaan mikäli sinulla on painajan koulutus. Mikäli sinulla ei ole painajan koulutusta, mutta sinulla on intoa kehittyä tehtävässä, voit silti olla etsimämme tekijä! Tässä työssä asenne on koulutusta tärkeämpi.
Muut tiedot
Työ alkaa puolen vuoden määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on jatkoa luvassa! Haemme siis ehdottomasti tekijää, jolla on halua kehittyä painajan työssä ja työllistyä pitkäaikaisesti asiakkaallemme.

Mikäli sinulla herää kysyttävää tästä työpaikasta, annan mielelläni lisätietoa puhelimitse tai sähköpostitse!
Kesto
6kk, jonka jälkeen vakituinen
Lisätietoja
Jasmiina Karvinen, jasmiina.karvinen@vmp.fi, 0504757376
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.04.2019 mennessä.