(Removed from publishing)

Pääsuunnittelija / Suunnitteluinsinööri
Valmet

Original publication date 28.11.2019

Haluatko olla suunnittelemassa kokonaisia tehtaita ja vaikuttamassa sellunkuivauksen kehittymiseen? Kokemassa sen tunteen, kun jalkapallokentän kokoinen kone herää eloon. 

Sellunkuivaus (Pulp Drying) teknologiayksikkömme, on osa Pulp and Energy liiketoimintalinjaa, joka kehittää, myy ja toimittaa laitteita sellutehtaiden kuivausosastoille maailmanlaajuisesti. Toimitusprojektien laajuus vaihtelee uusien kokonaisten laitosten ”avaimet käteen” -toimituksien, vanhojen laitosten osittaisten uusintojen tai yksittäisten laitetoimituksien välillä.

Haemme nyt teknologiayksikkömme ammattitaitoiseen tiimiin Ulvilaan, Inkeroisiin tai Jyväskylään Pääsuunnittelijaa (Lead Engineer, Plant Design) tai Suunnitteluinsinööriä (Plant Design Engineer) vakituiseen tehtävään.

Pääsuunnittelijana vastaat projektien koordinoinnista, ohjaat alihankintasuunnittelua ja teet tiiviisti yhteistyötä suunnittelu-, osto- ja projektitoimintojen kanssa.  Huolehdit myös myyntiprojekteihin liittyvästä laitossuunnittelutyöstä ja osallistut asiantuntijana asiakastapaamisiin. Toimitusprojektien suunnittelutyön monipuoliseen tehtäväkenttääsi kuuluu layout-, rakennustehtävä-, putkisto-, teräsrakenne- ja säiliösuunnittelu sekä niiden ohjaaminen.

Saat mahdollisuuden osallistua aktiivisesti edellä mainittuihin vaihteleviin tehtäviin sekä itsenäisesti että projektiryhmän jäsenenä kokemuksesi ja kykyjesi mukaan. Voit siis olla jo kokenut tekijä valmiina hyppäämään pääsuunnittelijan rooliin tai kehittymishaluinen vastavalmistunut insinööri. Olemme sitoutuneita kouluttamaan sinusta alan huippuosaajan! Tehtävää voidaan muokata juuri sinulle ja osaamisellesi sopivaksi.

Toiveemme Sinulle:

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja mielellään jo muutaman vuoden työkokemus suunnittelutehtävistä.  Hallitset suunnittelun 2D, 3D ja AutoCAD ohjelmilla. Aiempi tehdasympäristön toimintojen tuntemus, PDMS-ohjelmiston osaaminen, puunjalostustehtaiden tai muun prosessiteollisuuden laitos- ja/tai putkistosuunnittelun tunteminen ovat ehdottomasti eduksi ja nopeuttavat tehtävän oppimista.

Tehtävässä korostuu tiivis yhteistyö oman tiimin, suunnittelutoimistojen, muiden Valmet-sidosryhmien, asiakkaidemme ja kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Arvostammekin halua ja kykyä ohjata ja organisoida omaa ja toisten toimintaa systemaattisesti. Kokemus erilaisten sidosryhmien kanssa toimimisesta on plussaa. Hyvät tiimityötaidot varmistavat, että kaikki menestyvät.

Tehtävä edellyttää matkustushalukkuutta -ja valmiutta (n. 50 päivää vuodessa) kansainvälisten projektien viedessä sinut eri puolille maailmaa. Kommunikoit sujuvasti englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Tarjoamme Sinulle:

Pääset jäseneksi tiiviiseen ja vankkaa yhteistyötä tekevään ammattilaisten verkostoon sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Jos olet urasi alkuvaiheessa, huolehdimme kattavasta perehdytyksestä ja koulutuksesta työssä kehittymisesi tueksi. Meillä on positiivinen työilmapiiri ja kattava ammattilaisten tukiverkosto. Ympäri maailmaa työskentelee joka päivä Valmet -tiimejä, joita yhdistää tunne siitä, että olemme saavuttaneet yhdessä jotakin hienoa – se tunne, kun kaikki nivoutuu yhteen!

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla tehtävistä lisää? Ota yhteyttä:

Plant Technology Manager, Pulp Drying; Joni Kähkönen, p. 040 552 1744; joni.kahkonen@valmet.com

Manager, Pulp Drying Technology; Janne Suonperä, p. 040 527 9459; janne.suonpera@valmet.com

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 15.12.2019. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi. Ja jos tämä ei ollut sinun paikkasi, katsothan muut työpaikkamme, sillä Valmet hakee aina potentiaalia ja uusia kykyjä.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen.

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimimme!  www.valmet.com/careers