(Removed from publishing)

Pääsuunnittelija / mekaniikkasuunnittelija, Tampere ja Pori
Enmac

Original publication date 8.3.2019

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme Tampereelle ja Poriin

PÄÄSUUNNITTELIJAA ja MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

Suunnittelijan tyypilliset työtehtävät ovat koneiden, laitteiden, teräsrakenteiden ja erilaisten tuotantolaitosten suunnittelutehtävät.

Sinulla on soveltuva teknisen alan tutkinto esimerkiksi kone- tai energia- tai prosessitekniikan alalta sekä usean vuoden työkokemus mekaniikkasuunnittelijan tehtävistä. Tehtävänkuva on määriteltävissä hakijan aikaisemman kokemuksen pohjalta. Palkkaus määräytyy hakijan osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Tarjoamme vaihtelevia ja mielenkiintoisia tehtäviä, nykyaikaiset työkalut ja osaavan tiimin tuen.

Suunnittelupalveluiden lisäksi toimitamme räätälöityjä koneita ja laitteita kuten robottisoluja, tuotantolaitteita, nosto- ja käsittelylaitteita, testilaitteita ja turvatuotteita CE -merkittyinä kokonaistoimituksina. Huolehdimme myös laitteiden valmistuksen valvonnasta sekä käyttöönotosta. Vastaamme siitä, että asiantuntijuutta vaativaan haasteeseen löydetään optimaalisella tavalla toimiva ratkaisu – asiakaskohtaisesti.

Meillä on alan viimeisimmät työkalut sekä laaja yhteistyöverkosto, jotka ovat osaltaan auttaneet meitä kiipeämään teollisuuden näköalapaikalle. Luovuudella ja ennakkoluulottomalla asenteella kehitämme uusia ideoita ja johdamme toteutuksia olemassa olevista ratkaisuista.

Enmac Akatemia – koulutusohjelman sekä ulkoisen koulutustarjonnan avulla huolehdimme, että henkilöstömme saa alan uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä osaamisensa tueksi. Vaativien työtehtävien kautta ammattitaitomme syvenee jatkuvasti. Henkilöstömme hyvinvoinnista pidämme huolta erilaisin yhteisin tapahtumin sekä terveydenhuolto- ja liikuntaeduin.

Lisätietoja saat HRS Advisors, rekrytointikonsultti Jenny Blom 040 757 4348. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 29.3.2019 osoitteessa www.hrsadvisors.fi.