(Removed from publishing)

Ostaja-elintarvikeasiantuntija
Fine Foods Oy Ltd

Original publication date 4.11.2019

Haemme organisaatioomme ostaja-elintarvikeasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen (äitiysloma) tammikuun 2021 loppuun saakka. Työsuhde jatkuu mahdollisesti myös tämän jälkeen.

Vastaat tehtävässä Fine Foods Oy Ltd:n sinulle nimetyistä tavarantoimittajista, näiden ostojen suunnittelusta, hankintaneuvotteluista ja tilaamisesta sekä tuoterekisterin, hinnoitteluiden ym. ylläpidosta, oman työsi jatkuvasta kehittämisestä ja lisäksi toimit säännöllisesti elintarvikeasiantuntijamme sijaisena, jonka vastuulla on elintarvikkeidemme lainmukaisuus, joten edellytämme sinulta elintarviketieteiden maisterin tutkintoa.

Odotamme sinulta elintarvikkeiden ostokokemusta. Työskentelet tehtävässäsi hankintapäällikkömme alaisuudessa. Olet itseohjautuva, aloitteellinen, tarkka, kehittämishakuinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja. Arvostat kustannustehokkuutta ja olet kilpailuhenkinen neuvottelija. Kokemus auditoinneista, ISO standardeista ja BSCI:stä katsotaan eduksesi. Omaat erinomaisen suullisen ja kirjallisen englanninkielen taidon. Sinulla on sujuvat it-valmiudet ja erityisesti osaat käyttää monipuolisesti exceliä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden sukeltaa Fine Foodsin kansainväliseen makujen maailmaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä yhtiössä. Henkilöstöetumme ovat kilpailukykyiset ja työyhteisömme edustaa alan parasta osaamista. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua ja monipuolistaa Fine Foodsin menestystarinaa kansainvälisten ruokatuotteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Fine Foodsin toimitusjohtaja Kati Lamppu, puh. 0400-418892. Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi viimeistään 24.11.2019  kati.lamppu@finefoods.fi  Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.