(Removed from publishing)

Osaava ruiskumaalari
VMP Varamiespalvelu

Original publication date 7.1.2019
Toimenkuva
Asiakasyrityksemme etsii ammattitaitoista pintakäsittelijää. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa huonekalujen ruiskumaalaamista. Työtä tehdään tällä hetkellä aamuvuorossa, mutta työ saattaa muuttua vuorotyöksi näillä näppäimillä. Työ on määräaikainen kevääseen saakka, mutta oikean henkilön löydyttyä mahdollisuus jatkoonkin on olemassa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.
Odotamme sinulta
Sinun ei tarvitse välttämättä olla kouluttautunut kyseiselle alalle vaan olet voinut hankkia osaamisesi myös esimerkiksi harrastuksen tai aiemman työkokemuksen kautta. Tärkeää tässä työssä on, että työn jälkesi on siistiä ja huolellista ja pystyt samalla kuitenkin tehokkaaseen työtahtiin!
Muut tiedot
Vastineeksi panoksestasi tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä luotettavassa ja vastuunsa tuntevassa yrityksessä sekä turvallisessa työympäristössä mahtavien työkavereiden kanssa!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi/työnhakuprofiilisi oheisesta linkistä jo tänään tai soita Aiville puh. 0403075014 (arkisin klo 8:00-16:00) niin sovitaan haastatteluajasta.
Kesto
12 kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.01.2019 mennessä.