(Removed from publishing)

Osaamispolitiikan asiantuntija
Tekniikan akateemiset ry

Original publication date 14.1.2019

Työn ja teknologian muutokset haastavat tekniikan ammattilaisia kiihtyvällä vauhdilla. Tekkiläisten paras turva tulevaisuudessa on korkea osaaminen ja tämän edistämiseksi haemme joukkoomme

Osaamispolitiikan asiantuntijaa

vastaamaan TEKin osaamisen kehittämiseen liittyvien asioiden ja linjausten valmistelusta ja viestinnästä päättäjille, yrityksille ja jäsenillemme. TEKin vaikuttamiskärjet löytyvät osaamis-, innovaatio- ja teknologia-asioista. Tehtävässä teet yhteiskunnallista vaikuttamista yhdessä muiden asiantuntijoiden ja yhteiskuntasuhdejohtajan kanssa.

Tunnetko intohimoa siihen, että jatkuva oppiminen saadaan sille kuuluvaan arvoon ja tekniikan ammattilaisten osaamisen kehittämiseen löytyy oikeat työkalut? Haluamme tehdä parempaa työelämää, jossa osaamisen kehittäminen on arkipäivää kaikilla työpaikoilla ja yhteiskunta luo puitteet, joiden avulla uudistuminen on mahdollista. Tavoitteemme seuraavalle hallituskaudelle koskevat muun muassa osaamistiliä, TKI-toiminnan kasvua ja innovaatioiden tukia. 

Sinulla on ymmärrystä korkeakoulutettujen osaamisen kehittämisestä, koulutusjärjestelmästä ja vaikuttamisprosesseista. Toivomme, että käytät taitavasti sosiaalisen median kanavia vaikuttajaviestinnässä ja osaat tuottaa tekstiä niin verkkoon kuin virallisiin lausuntoihinkin. Vakuutat nopeasti pienen tai suuremman joukon puheellasi ja valmistelet tarvittaessa esityksiä myös muille.

Tehtävään valittavalta toivomme vähintään ylempää korkeakoulututkintoa sekä työ- tai muuta kokemusta osaamisen kehittämiseen liittyvistä asioista. Korostamme toiminnassamme moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia ehdokkaita.

Tehtävä on vakinainen. Työsuhteesi ehdot ovat meillä kilpailukykyiset. Teemme jatkuvaa kehitystyötä ollaksemme hyvinvointia edistävä työpaikka. Meillä on mukavaa työskennellä, työyhteisömme on tiivis ja toisistaan välittävä asiantuntijoiden porukka. Meihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.tek.fi/tekintoissa tai Instagramissa #TEKintöissä.

Jos kiinnostuit paikasta, niin jätä hakemus palkkatoiveineen 27.1. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: