(Removed from publishing)

Osa-aika/keikkatyötä siivoojille
VMP Varamiespalvelu

Original publication date 12.12.2019
Toimenkuva
Etsimme nyt siivousalan asiakkaallemme eri pituisiin määräaikaisiin sijaisuuksiin siivoojia. Tässä oiva mahdollisuus saada jalkaa oven väliin ja kerryttää myös mukavasti työkokemusta erilaisista siivouskohteista. Siivoustyö on fyysistä työtä, jossa olet koko päivän liikkeellä. Työkohteet määräytyvät sen mukaan, miten pääset kulkemaan. Työajat sijoittuvat niin aamuihin kuin iltapäivällä alkaviin. Ja nyt haussa on mm kuukauden sijaisuuteen henkilöä Turun Datacityyn siivoamaan niin toimisto kuin labratiloja n. 20 h/vko tai vastaavasti kolmen kuukauden sijaisuuteen Raisioon siivoamaan tuotanto ja toimistotiloja 37,5 h/vko. Näiden lisäksi vielä paljon muita mahdollisuuksia!!
Odotamme sinulta
Ehdottomana vaatimuksena on että työelämän säännöt ovat sinulle ennestään tuttuja - noudatat työaikoja ja ilmoitat poissaoloista ajoissa. Sinulla tulee olla hieman aiempaa kokemusta siivoustyöstä. Mikäli yhdistelmäkoneet ovat sinulle ennestään tuttuja tuo se huomattavaa lisäetua sinulle. Oma auto on myös lisäetu, joka tarjoaa sinun työpäivääsi niin lisätyötunteja kuin vaihtelevuutta, mutta ei ole kuitenkaan pakollinen.
Muut tiedot
Tuntuiko kolahtavan? Soita ja varaa haastatteluaika Aivilta puh. 0403075014 (arkisin klo 9:00-15:00) tai jätä hakemuksesi oheisesta linkistä, niin minä soitan sinulle.
Kesto
3 kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.12.2019 mennessä.