(Removed from publishing)

Osa-aikaisia logistiikkatyöntekijöitä
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 30.4.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Oletko opiskelija tai etsitkö lisätöitä nykyisen työn ohelle?

Jos vastasit jompaankumpaan kyllä, niin meillä voisi olla sopiva paikka sinulle!

Haemme nyt pääkaupunkiseudun alueelle eri yksiköhin osa-aikaisia varastotyöntekijöitä. Työvuorojen määrä sovitaan työntekijäkohtaisesti. Työvuoroja on tarjolla niin aamu- kuin iltavuoroissa. Kyseessä on joustava työskentelymuoto, jossa omalla aktiivisuudella on mahdollista vaikuttaa työtuntien määrään ja tehdä reilustikin työtunteja.

Työtehtävät vaihtelevat yksikön mukaan ja pyrimmekin löytämään sinulle työtehtävän, joka vastaa toivomuksiasi ja osaamistasi/kokemustasi logistiikka-alalta. Voit myös halutessasi työskennellä useammassa yksikössä ja kartuttaa kokemustasi logistiikka-alalta monipuolisesti. Kerrothan hakemuksessasi, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta logistiikka-alalta. Muistathan kertoa, mikäli sinulla on ajokokemusta varastossa käytettävistä koneista. Tärkeinä on kuitenkin, että sinulla on riittävä fyysinen kunto ja reipas asenne työntekoa kohtaan.

Palkkaus määräytyy yksikössä noudatettavan työehtosopimuksen mukaan.

rekrytointi@transval.fi