(Removed from publishing)

Osa-aikainen vastaanottohenkilö, Baxter Oy, Helsinki
Academic Work

Original publication date 5.3.2019
Oletko palveluhenkinen ja positiivinen henkilö, joka osaa priorisoida eri tehtävien välillä tehokkaasti? Haemme nopealla aikataululla vastaanottohenkilöä aloittamaan Baxter Oy:lla. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opintojesi ohelle ja on oiva mahdollisuus kerryttää työkokemusta. Etenemme haussa nopeasti, joten hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista Vastaanottohenkilöä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Baxter Oy.
TYÖNKUVA
Tehtävässä työskentelet Baxter Oy:n vastaanotossa. Toimenkuvasi on itsenäinen, mutta Office Manager on tarvittaessa tukenasi. Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa tavaratoimitusten ja asiakkaiden vastaanottaminen, puhelin- sekä sähköpostiliikenteen hoitaminen sekä erilaiset rutiinitehtävät toimistolla. Lisäksi osallistut erilaisten tilaisuuksien sekä kokousten järjestämiseen ja kommunikoit eri sidosryhmien kanssa.

Työtehtäväsi sisältävät muun muassa:


* Tavaratoimitusten ja asiakkaiden vastaanottamista
* Puhelin- ja sähköpostiliikenteen hoitamista
* Erilaisia rutiinitehtäviä


Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden osa-aikaiseen työntekoon opintojen ohella sekä mahdollisuuden kerryttää työkokemusta. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet etsimämme henkilö jos ensiluokkaisen asiakaspalvelun tarjoaminen on sinulle tärkeää. Etsimämme henkilö on esimerkiksi opiskelija, jolla on mielellään aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta tai toimistotehtävistä. Sinulla virtaa palveluhenkisyys suonissasi ja omaat tehokkaan työasenteen. Tärkeää on myös, että kykenet työskentelemään ajoittain hektisessä työympäristössä sekä osaat priorisoida eri työtehtävien välillä. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista sekä MsOffice - paketin ohjelmien hallintaa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus
* Työkokemusta asiakaspalvelusta tai toimistotehtävistä
* Palveluhenkinen ja tehokas työasenne
* Kyky työskennellä ajoittain hektisessä ympäristössä ja hoitaa monia tehtäviä samanaikaisesti
* Sujuvat vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi
* Hyvät MsOffice-taidot


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa työkokemusta aulapalveluista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 18.3. alkavalla viikolla

Työmäärä: Osa-aika 20 h/viikko

Kesto: 3,5 kk, maaliskuusta kesäkuun loppuun saakka

Paikka: Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Baxter Oy on on maailmanlaajuinen yritys, jonka pääkonttori on Chicagossa. Myynnistä yli 70 % muodostuu hoitomenetelmistä, joissa he ovat markkinajohtaja. Baxter kehittää terveydenhuollon laitteiden, tarvikkeiden ja lääkkeiden avulla hoitomenetelmiä kroonisiin ja hengenvaarallisiin sairauksiin. Niillä voidaan myös mahdollisesti parantaa elämän laatua. Tavoitteena on varmistaa, että tuotteiden ja palveluiden laatu ja potilasturvallisuus täyttävät niille asetut laatustandardit. Pohjoismaissa Baxterilla on toimistot Tukholmassa, Helsingissä, Oslossa ja Kööpenhaminassa.