(Removed from publishing)

OSA-AIKAINEN TYÖNTEKIJÄ EUROPA EXPERIENCE -TILAAN, Helsinki
Manpower

Original publication date 17.6.2019
Europa Experience –tila on vuorovaikutukseen ja keskusteluun kannustava tila, jossa kaiken ikäiset ja eritaustaiset eurooppalaiset voivat lisätä tietämystään lähihistoriasta ja ymmärtää siten paremmin Euroopan ja Euroopan unionin kehitystä. Tarkoitus on myös lisätä erilaisten kohderyhmien tietoisuutta EU:n toimielinten toiminnasta ja EU:n eri toimintapolitiikoista sekä niiden vaikutuksista arjessa ja laajemminkin globaalilla tasolla. Europa Experience –tila on kaikille avoin tila, joka luo vahvaa kuvaa Euroopasta ja Euroopan yhdentymisestä. Berliiniin ja Ljubljanaan jo perustettujen Europa Experience –tilojen jatkoksi komissio on perustanut samankaltaisen tilan Helsingin keskustakirjasto Oodiin (”EU@Oodi”), jossa on noin 10 000 päivittäistä kävijää (vuositasolla 2–3 miljoonaa kävijää). Keskustakirjasto Oodin valmistui marraskuussa 2018 ja se avautui yleisölle 5. joulukuuta 2018.

 

Etsimme asiakkaallemme

OSA-AIKAISTA TYÖNTEKIJÄÄ EU@Oodi -TILAAN KESKUSTAKIRJASTO OODIIN

Euroopan komission Suomen-edustusto ja Euroopan parlamentin Suomen-toimisto hakevat kauttamme henkilöä tiedotus- ja viestintätoimintaansa tukevaan yhteiseen Europa Experience –tilaan, joka sijaitsee Helsingin keskustakirjasto Oodissa.

Etsimme nyt osa-aikaista työntekijää heinä-marraskuulle 2019. Tila on auki joka päivä ja työaika on arkisin klo 10-20 välillä, viikonloppuisin klo 10-18. Viikkotuntimäärä vaihtelee. Tehtävässä on tarjolla keskimäärin 5-10 viikkotyötuntia. Ensisijaisesti työvuorot sijoittuvat arki-iltoihin ja viikonloppuihin. Valittava henkilö tulee työllistymään vuokratyösuhteeseen ManpowerGroupin kautta.

Työntekijät toimivat pääsääntöisesti n. 75 neliömetrin laajuisessa EU@Oodi -tilassa, joka sijaitsee Helsingin keskustakirjasto Oodissa katutasossa lähellä pääsisäänkäyntiä ja keskuspalvelupistettä. EU@Oodi –tila tarjoaa vierailijoille EU-tietoa pääosin multimedian ja vuorovaikutteisten, monikielisten ja ääniopasteisten näyttöjen ja sovellusten välityksellä. Henkilöstön tehtävänä on opastaa vierailijoita tilan näyttöjen ja sovellusten käytössä. Tilassa on jatkuvasti palveleva tervetulo- ja tietopiste, jonka yhteydessä on yleisölle suunnattu tietonäyttö.

Tehtäviin kuuluu:

- vierailijoiden vastaanottaminen;

- vierailijoiden kannustaminen käyttämään tarjolla olevia tietolähteitä ja viihteellisiä tietopaketteja sekä tarvittaessa toimiminen vierailijaryhmän ohjaajana;

- EU@Oodi –tilaan ja näytteillä oleviin sisältöihin liittyviin kysymyksiin vastaaminen ja vierailijoiden avustaminen sovellusten ja näyttöjen käytössä;

- teknisen laitteiston toimivuudesta huolehtiminen (tarvittaessa Brysselissä sijaitsevan tukipalvelun avustuksella);

- EU@Oodi –tilan yleisestä kunnosta ja siisteydestä huolehtiminen (ei koske varsinaista siivousta ja kiinteistöhuoltoa);

- vierailijoiden, tilassa olevien esineiden ja näyttöjen valvonta ja sen varmistaminen, että vierailijat noudattavat tilan sääntöjä;

- vierailijavirtojen opastaminen ja hallinta, myös evakuointitilanteissa;

- erityistarpeita omaavien vierailijoiden avustaminen.

Lisäksi tehtäviin kuuluu tarvittaessa tukipalvelut tilassa järjestettävien muiden tapahtumien yhteydessä, avustaminen kävijäkyselyiden toteuttamisessa, kävijäpalautteen kerääminen ja raporttien laatiminen, kävijöille tarjolla olevien esitteiden, julkaisujen jne. käsittely (pakkauksista purkaminen, esillepano, varastointi), EU@Oodi –tilan tai mahdollisesti kirjaston muiden tilojen valmistelu tapahtumia varten sekä löytötavaroista huolehtiminen EU@Oodi –tilan osalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- vähintään toisen asteen tutkintoa

- vähintään kolmen vuoden kokemusta työskentelystä viestintä- ja/tai asiakaspalvelutehtävissä

- sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa

- hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuuntuntoista otetta työhön ja oma-aloitteellisuutta

- tarvittavaa palveluhenkisyyttä ja kykyä toimia paineen alla

- riittäviä tietoteknisiä taitoja AV-laitteiston, tietokonesovellusten ja sosiaalisen median käyttöön (ei edellytä syvällistä teknistä osaamista).

Tehtävään valittavien henkilöiden tulee omata vähintään perustiedot EU:sta.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi ja liittämällä hakemuksesi kyseiseen tehtävään mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Maria Kaukonen, maria.kaukonen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.