(Removed from publishing)

Osa-aikainen Talousassistentti
Adecco Finland Oy

Original publication date 23.1.2020

Onko sinulla perusymmärrys yrityksen talousprosesseista ja kirjanpidosta? Hallitsetko reskontran tehtävät ja tiliöinnit? Mikäli vastasit kyllä, ja sinulla on hakusessa työ jossa voisit työskennellä joustavasti noin yhden päivän viikossa ja loma-aikoina kokoaikaisesti, saattaa tämä paikka olla juuri sinua varten!

Etsimme Itä-Tampereella sijaitsevalle asiakkaallemme osa-aikaista TALOUSASSISTENTTIA. Tulet työskentelemään asiakkaamme pitkäaikaisen talouspäällikön apuna pääasiassa reskontraan liittyvissä tehtävissä. Tiliöit ja kirjaat ostolaskut, selvität virhesuoritukset ja vastaat maksukehoitusten lähettämisestä sekä asiakastietojen ylläpidosta. Tontillesi kuuluu myös rutiininomaisimmatkin tehtävät, kuten kuittien skannaaminen ja kirjaaminen ja muut arkistointityöt.

Toivomme, että sinulla on aiemman työkokemuksen tai opintotaustan kautta perusymmärrys kirjanpidosta, jonka avulla hallitset ostolaskujen tiliöinnin. Modernit IT-taidot ja itseohjautuva työskentelyote kuuluvat työkalupakkiisi. Asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa tapahtuva yhteydenpito sujuu sinulta yhteistyökykyisellä asenteella. Tarkkuus ja huolellisuus ovat sinulle kaiken a ja o ja tekemisesi perusta.

Työskentelet rakennusalan asiakkaallamme Itä-Tampereella moderneissa toimitiloissa ja saat ympärillesi mukavan ja rennon työporukan tuen. Tehtävä starttaa heti oikein henkilön löydyttyä. Mikäli tämä pesti kuulosti juuri sinun seuraavalta tehtävältäsi, niin laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan. Lisätietoja saat Adeccolta Anna-Leena Mustoselta numerosta 050 386 9112 tai anna-leena.mustonen@adecco.fi. Haku on avoinna 6.2.2020 saakka.