(Removed from publishing)

Osa-aikainen siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 12.1.2019

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet!

Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

SIIVOOJAA

vakituiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen Auraan. Tässä tehtävässä huolehdit pienen yritysasiakkaamme toimitilojen puhtaudesta. Työhön sisältyy pienen hallin moppaus sekä yleisten tilojen puhtaanapitoa. Töitä tehdään tiistaisin ja torstaisin hieman alle kaksi tuntia, juuri sinun aikatauluihisi sopien. Työ soveltuu siis erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai pientä lisätienestiä etsivälle. Mahdollisuus lisätunteihin muissa kohteissamme, mikäli olet joustava ja sinulla on auto käytössäsi.

Emme vaadi alan koulutusta tai kymmenien vuosien työkokemusta, vaan puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Ajokortti tehtävään tarvitaan. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa!

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc