(Removed from publishing)

Osa-aikainen siivooja Vantaalle
Coor

Original publication date 6.9.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme Vantaalle
 
SIIVOOJAA   
 
Työsuhde on määräaikainen ja osa-aikainen viikkotuntien ollessa 25h/viikko. Työvuorot ovat maanantaista perjantaihin 16-21.  Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä syyskuun aikana. 
 
Siivoojana huolehdit henkilökunnan viihtyvyydestä siivoamalla toimisto- elintarviketiloja.  Tehtävässä tarvitaan aikaisempaa kokemusta siivouksesta sekä esimerkiksi laitoshuoltajan tutkintoa. 
 
Koska siivoustyö on vahvasti asiakaspalvelua sinulla tulee olla hyvä suomen kielen taito. Siivoustyössä tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Työssä huolehdit myös elintarviketilojen siivouksesta, joten toivomme sinulta erityisosaamista  hygieniassa sekä hyvää työturvallisuusajattelua. Tehtävässä tarvitaan hygieniapassia.  
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.   
 
Kuulostiko sinulle passelilta paikalta? Hae tehtävään 22.9. mennessä hakulomakkeella. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 
  
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tanja Paulasaari-Aho tanja.paulasaari-aho@coor.com.