(Removed from publishing)

Osa-aikainen siivooja Rajamäelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 28.10.2019

Kaipaatko helppoa lisätienestiä liikkuvassa työssä? HIENOA, sillä me etsimme L&T: n vahvistukseen  

 

AHKERAA SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Rajamäelle (Nurmijärvi). Työssäsi pääset huolehtimaan asiakaskohteemme siivouksesta positiivisella otteella. Kohteessa saatat törmätä päivän aikana asiakkaisiin, joten positiivinen palveluasenne on plussaa. Tässä tehtävässä töitä tehdään ma, ke ja pe 3h/pv. Työt tulisi tehdä klo. 9-15 välillä, joten pääset myös vähän vaikuttamaan työaikoihisi. Viikossa tunteja kertyy 9h/vko, joten ole täysin naimisissa työhösi. Palkkaus tehtävässä on KIPA TES 2 (10,67€/h) mukainen. 

 

Mitä odotamme sinulta? 

No ehdottomasti aikaisempi siivouskokemus on eduksesi, mutta asenne on se mikä ratkaisee, sillä tämän päivän siivoojat ovat palvelualttiita monitoimisankareita! Mitä persoonaasi tulee: tarkkuus, luotettavuus, asiakaspalveluhenkisyys sekä itseohjauteneisuus ovat valttikorttejasi tässä hommassa! Lisäksi sinulla tulee olla positiivinen asenne siivoustyötä kohtaan, sillä työsi tuloksella on ihka oikeasti merkitystä! 

 

Tarjoamme sinulle puolestaan

 

Ison Talon huikeat henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon. Tämän lisäksi henkilöstöetuihimme kuuluvat, myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Halutessasi puskemme sinua eteenpäin urapolullasi esimerkiksi koulutuksen myötä. Ennen kaikkea tarjoamme sinulle tsemppaavat esimiehet ja paikan kiertotalouden parissa.  

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!  

 

Jos mieleen jäi jotain kysyttävää, voit osoittaa kysymyksesi tähän osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muistathan kuitenkin, että varsinaisia työhakemuksia otamme vastaan vain työnhakulomakkeen kautta!