(Removed from publishing)

Osa-aikainen siivooja Lohjalle
Coor

Original publication date 14.5.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt reipasta 
 
SIIVOOJAA
 
Työsuhde on vakituinen  ja osa-aikainen viikkotyöajan ollessa 27 tuntia. Työvuorosi vaihtelevat viikonpäivien mukaan (ti ja pe 6-12 , ma, ke,to 6-9 ja ma ja to 16-19).
 
Siivoojana huolehdit kahden eri automyymälä asiakkuuden siivouksesta. Tässä tehtävässä olet tärkeässä roolissa varmistamassa tilojen käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla sosiaalitiloja, toimistotiloja ja myymälätiloja.
 
Edellytämme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto. Sinulta sujuvat niin yhdistelmäkoneen käyttö kuin siivoustyön rutiinit. Ammattitaitosi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.  Tehtävässä tarvitaan suomen kielen taitoa sekä työturvallisuuskorttia.
 
Työntekijänä toimit itsenäisesti annettujen ohjeiden mukaisesti ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävässä tarvitset omaa autoa, sillä kohteeseen ei kulje julkista liikennettä.
 
Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 30.5.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.   
 
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tanja Paulasaari-Aho, tanja.paulasaari-aho@coor.com,