(Removed from publishing)

Osa-aikainen siivooja koulukohteeseen
ISS Palvelut Oy

Original publication date 27.11.2019

Oletko ripeä otteinen ja käytännön läheinen? Haluatko tehdä asiakkaittesi arjesta sujuvampaa?


Etsimme reipasta Siivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Kuopioon.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtävässä vastaat koulukohteen ylläpitosiivouksesta Petosella, hyvien kulkuyhteyksien päässä Kuopion keskustasta. Työtä tehdään ma - pe 14 – 18 välillä, 4h/ päivässä. Lisätunteja on mahdollisuus saada muissa kohteissa Kuopion alueella. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle.


Tehtävissä menestyäksesi sinun tulee olla järjestelmällinen, ripeä ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla tulee olla aito kiinnostus alaa kohtaa, oikea asenne sekä kyky ottaa vastuu omasta työstäsi. Puhdistuspalvelualan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi.

Toivomme, että olet joustava, sinulla on itsenäinen työote ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 4.12.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –