(Removed from publishing)

Osa-aikainen palveluasiantuntija Helsinkiin
Academic Work

Original publication date 23.10.2019
Etsimme SATOn asiakaspalveluun kielitaitoista, reipasta ja ratkaisukeskeistä palveluasiantuntijaa, jolla on tiimityöskentelytaidot hallussa. Jos olet kerryttänyt jo aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja olet kiinnostunut työskentelemään kiinteistöalalla, saatat olla etsimämme henkilö. Lue tehtävästä lisää alta ja lähetä hakemuksesi jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme


* Rennon ja huumorintajuisen työilmapiirin
* Monipuolisen tehtävänkuvan, jossa pääset kehittymään asiakaspalvelun ammattilaiseksi
* Mahdollisuuden kerryttää kokemusta tuloshakuisesta asiakaspalvelusta opintojen ohella


Saat tehtävään kattavan perehdytyksen. SATOlla työskentelee jo useampi Academic Workin tyytyväinen konsultti ja asiakaspalveluosaston kasvaessa tarjoamme mahdollisuuden jälleen yhdelle uudelle ammattilaiselle! Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/osa-aikatyo.
TYÖNKUVA
Työtehtäväsi on hoitaa asiakaspalvelua suomeksi ja englanniksi niin puhelimitse, sähköpostitse kuin Facebookin ja Chat-kanavan kautta. Satolle asiakas tulee aina ensin, joten positiivinen, ratkaisukeskeinen sekä ihmisläheinen työskentelyote ovat tärkeitä. Tulet myös kontaktoimaan SATOn asiakkaita mm. asiakastyytyväisyyskyselyiden merkeissä, joten rohkeus tarttua puhelimeen ja kyky luoda luonteva dialogi ovat tärkeitä taitoja. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa ja haastavissa asiakaspalvelutehtävissä. Saton työkulttuurissa työntekijöitä arvostetaan ja huumoria riittää. Työskentely on tuloshakuista, kaikkien mahdollisuutta menestyä tuetaan jatkuvasti.


* Asiakkaiden haasteiden ratkaiseminen ja heidän auttaminen
* Asiakkaiden kontaktoiminen, mm. tyytyväisyyskyselyiden merkeissä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on:


* Tehtävään soveltuva tutkinto
* Työkokemusta asiakaspalvelusta
* Rohkeutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tuloshakuisuutta
* Hyvä suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito kuten arabia, venäjä ja viro katsotaan eduksi


Eduksi katsotaan myös aikaisempi kokemus contact center -ympäristöstä

Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Työmäärä: 2-3 päivää viikossa. Kuun vaihteet ovat kiireisiä, joten silloin toivomme joustavuutta.
* Kesto: 6 kuukautta, jatkosta on mahdollisuus keskustella
* Sijainti: Helsinki, Käpylä


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Saton puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Sato tarjoaa asiakkailleen vuokrakoteja palvelulla. Yritys rakennuttaa, ostaa ja korjaa kaupunkikoteja, joissa asiakkaiden on turvallista, huoletonta ja mukavaa elää ja olla. Sato omistaa lähes 26 000 asuntoa. Saton palvelulupaus on Koti kuten haluat, ja Asiakas ensin -palvelumalli ohjaa kaikkea toimintaa.