(Removed from publishing)

Osa-aikainen palkanlaskija Helsinkiin
Academic Work

Original publication date 12.2.2019
Etsimme osa-aikaista palkanlaskijaa asiakasyrityksellemme Helsinkiin! Tulet huolehtimaan palkanlaskusta ja siihen liittyvistä työtehtävistä. Käytät työssäsi SAP-HR-järjestelmää. Asiakasyrityksemme on ulkoistetun palkkahallinnon ammattilainen, joka palvelee monia suuria ja kansainvälisiä yrityksiä. Jos sinulla on kaupallinen koulutus (esim. merkonomi tai tradenomi) ja olet jo tehnyt itsenäisesti palkanlaskentaa, lue lisää ja hae paikkaa heti!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista palkanlaskijaa asiakasyrityksellemme Helsinkiin.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Työskentelet rautaisella asiantuntijuudella palkanlaskennassa. Palkanlaskijana pääset tekemään kokonaisvaltaista ja monipuolista työtä. Olet esimerkiksi aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja selvität heidän palkanlaskutietojaan. Tulkitset erilaisia työehtosopimuksia ja tarjoat asiakkaille tukea palkka-asioissa. Lisäksi vastaat asiakkaiden palkka-asioihin liittyviin kysymyksiin sähköpostitse ja puhelimitse. Asiakasyrityksellämme on käytössä SAP-ohjelma, jonka osaaminen katsotaan ehdottomasti eduksi, mutta tärkeintä on, että olet tottunut laskemaan palkkoja itsenäisesti. Saat alussa kattavan perehdytyksen tehtäviin toiselta palkanlaskijalta.

Tehtävä tarjoaa kattavan perehdytyksen tehtäviin ja käytettävään ohjelmistoon, sekä ympärille organisaation joka tukee menestymistäsi. Positio tarjoaa mahdollisuuden työsopimuksen jatkoon määräaikaisuuden päätyttyä osana kansainvälistä konsernia!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme tekijällä on jo kokemusta palkkahallinnon työtehtävistä. Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi merkonomi tai tradenomi). Olet työtavoiltasi tarkka ja uskallat kysyä, jos sinulla herää kysymyksiä. Olet yhteydessä niin palkansaajiin, kuin muihin tahoihin, jonka vuoksi tehtävässä menestyminen vaatii myös asiakaspalveluhenkisyyttä. Työkielenäsi on suomi, mutta käytät sisäisessä viestinnässä myös englantia. Olet sujuva Excelin käyttäjä sekä opit nopeasti käyttämään tietojärjestelmiä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta
* Palkanlaskennan kokemusta
* Tarkka ja asiakaspalveluhenkinen työote
* Sujuva suomen kielen taito sekä hyvät englannin kielen taidot


Eduksesi katsotaan mikäli sinulla on jo kokemusta SAP-HR-järjestelmästä
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aika, noin 20 tuntia viikossa

Kesto: 4 kuukautta

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on suuri ulkoistetun palkkahallinnon ammattilainen, joka palvelee monia suuria ja kansainvälisiä yrityksiä.