(Removed from publishing)

Osa-aikainen laitossiivooja
ISS Palvelut Oy

Original publication date 26.11.2018
Pidätkö tarkkuutta vaativasta työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä ja reippaalla työotteella varustettua LAITOSSIIVOOJAA siivoustiimiimme Oulaisiin.


Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme siisteydestä arkipäivivin. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen, työajan ollessa arkisin 18-25h/viikko, työajat on joustavasti sovittavissa sen mukaan koetko olevasi aamuvirkku vai illantorkku.


Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta siivoustehtävistä sekä positiivista ja asiakaspalveluhenkistä työotetta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, kykyä työskennellä erilaisten ihmisten parissa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.


ISS:llä saat hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 3.12.2018.
ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


- ISS on savuton työpaikka -