(Removed from publishing)

Osa-aikainen korvauskäsittelijä
Poolia Suomi Oy / Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö

Original publication date 3.12.2018

Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö

Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö on Suomen Lääkevahinkokorvausosuuskunnan perustama vakuutusyhtiö, joka myöntää osuuskunnalle lääkkeiden käyttäjien turvaksi lääkevahinkovakuutuksen. Lääkevahinkovakuutuksesta korvataan Suomessa kulutukseen luovutetuista tai lääketutkimuksessa käytetyistä, lääkelain mukaisista lääkkeistä käyttäjille aiheutuneet, hoitotilanteeseen nähden yllättävät haittavaikutukset. Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö aloitti toimintansa 1.1.2012.

Esittely

Asiakasyrityksemme Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö etsii kauttamme Helsingin Ruoholahteen

KORVAUSKÄSITTELIJÄÄ

määräaikaiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen noin 60 % työajalla. Työtuntien sijoittuminen työviikkoon on joustavaa eli voit tilanteesi mukaan tehdä muutamia kokonaisia työpäiviä viikossa tai työskennellä osa-aikaisesti joka päivä. Kesälomakautena toivomme mahdollisuutta työskennellä kokoaikaisesti. Työ alkaa tammikuun 2019 alussa ja sopimus tehdään aluksi 31.8.2019 asti, jonka jälkeen jatko on mahdollinen ja tämän myötä myös pidemmällä aikavälillä kokoaikainen työskentely saattaa olla mahdollista.

Työtehtävät

Työskentelet pienessä tiiviissä viiden hengen tiimissä hoitaen monipuolisia korvauskäsittelyyn liittyviä tukitehtäviä, kuten mm. asiakirjapyynnöt eri sidosryhmiltä, asiakirjojen skannaus ja rekisteröinti järjestelmään, korvaustapausten ja maksupäätösten valmistelu sekä yleiset hallinnolliset toimistotehtävät.

Edellytykset

Toivomme, että olet koulutukseltasi merkonomi, tradenomi tai farmaseutti ja sinulla on jonkin verran työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä esim. korvaus- tai etuuskäsittelystä. Suomen kielen lisäksi tulet toimeen englannin kielellä, ruotsin taito luetaan eduksi. Henkilönä olet järjestelmällinen, luotettava, tarkka sekä joustava ja omaksut uusia asioita nopeasti.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi mukavan tiimin tukemana. Toimiston viihtyisät tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan metroaseman tuntumassa.

Lisätiedot

Haethan tehtävää hakuohjeiden mukaan ja kerro hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste