(Removed from publishing)

Osa-aikainen keräilijä pakkaseen
Wihuri Oy Aarnio/Metro

Original publication date 7.1.2019

Wihuri Oy Aarnio Metro-tukun uuteen Vantaan Viinikkalassa sijaitsevaan logistiikkakeskukseen etsitään osa-aikaisia viikonlopputyöntekijöitä äänikeräilyyn pakkasympäristöön!

Tarvetta osa-aikaisille työntekijöille on lauantaivuoroon klo 8-16 ja sunnuntaivuoroon klo 6-14 tai klo 14-22. Näiden vuorojen lisäksi halukkaille on tarjolla vuoroja myös arki-iltaisin. Tehtävät pitävät sisällään tuotteiden puheohjattua keräilyä pakkasympäristössä (noin -20C).

Tehtävässä pärjääminen edellyttää tehokasta työotetta, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Työssä tarvitset lisäksi hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Aikaisempi kokemus varastolla työskentelystä auttaa omaksumaan työtehtävät nopeammin, mutta ei ole edellytys työhön valituksi tulemiselle.

Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijoille, jotka pystyvät sitoutumaan pitkäaikaisesti viikonloppuvuoroon. Työympäristö on siisti, tilat aivan uudet ja käytettävä laitteisto ajan tasalla. Työporukka on rento, ammattitaitoinen ja huumorintajuinen.

Mikäli paikka herätti kiinnostuksesi ja koet olevasi hyvä lisä avoimeen sekä toisiaan kannustavaan työympäristöön, jätä hakemuksesi meille pikaisesti. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Seuraavan linkin kautta voit vielä käydä katsomassa logistiikkakeskuksesta kuvatun videon: https://www.youtube.com/watch?v=3E4inuPqMB4&feature=youtu.be