(Removed from publishing)

Osa-aikainen Kahvilatyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Original publication date 8.1.2019

Onko asiakaspalvelu sinulle sydämen asia? Viihdytkö kiireisessä kahvila ympäristössä?

Etsimme reipasta ja iloista KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ KAJAANIIN osa-aikaiseen työsuhteeseen.


ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Työtehtäviisi kahvilatyöntekijänä kuuluu: asiakaspalvelu, tuotteiden valmistus ja esille laitto, kassatyöskentely, veikkauskoneen käyttö sekä puhtaanapitotehtävät ja tiskaus. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 7-18 välille. Päivätuntimäärä on 4-8,5 h ja viikossa työtunteja kertyy 20–37,5 h/ viikko. 

Toivomme, että sinulla on jo työkokemusta alalta, alan koulutus katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää englannin kieltä sekä ruotsin kielen perusteita. Sinulta löytyy myös työturvallisuuskortti, hygieniapassi sekä erinomainen fyysinen kunto. Eduksi katsomme kokemuksen Veikkauskoneen käytöstä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava asiakaslähtöinen tapa toimia, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja taitoa organisoida työtehtäviäsi. Olet vastuuntuntoinen, idearikas ja motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi edelleen. Työotteeltasi olet ripeä ja energinen.

Me ISS:llä haluamme tehdä kahvilakokemuksen elämykseksi, joka rakentuu nautittavasta kahvista ja palvelusta. Kahvilafilosofiamme perustuu laadukkaisiin kahveihin ja maukkaisiin makeisiin ja suolaisiin tarjottaviin. Tavoitteenamme on rakentaa kokonaisvaltainen elämys, jossa viihdytään. Olet kahvilan sielu ja luot omalla persoonallasi unohtumattoman asiakaskokemuksen kerta toisensa jälkeen. Työotteeltasi olet ratkaisukeskeinen, luova ja intohimoinen persoona, ja johdat työtäsi Service with a Human Touch -asenteella.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.1.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -