(Removed from publishing)

Oppisopimuksella kokiksi, Pohjois-Savo
StaffPoint

Original publication date 23.5.2019
Staffpoint ja Savon ammattiopisto haluavat kouluttaa yhdessä asiakkaidemme kanssa ravintola-alalle niitä kuuluisia hyviä tyyppejä! Oletko se Sinä? Olet jo mahdollisesti työskennellyt avustavissa tehtävissä tai jostain muualta on syttynyt kipinä asiakaslähtöiseen työhön kiirettä pelkäämättä? Työympäristösi voi olla joko lounasravintola, jossa huolehdit linjastotarjoilun sujuvuudesta tai a la carte -ravintolassa tuottamassa asiakkaille palveluelämyksiä omalla hurmaavalla persoonallasi. Tai sitten loihdit keittiön puolella mitä maistuvampia ruokia ja upeampia annoksia yhdessä tiimisi kanssa.

Mikä on oppisopimuskoulutus?

Työnantajan ja opiskelijan välinen työsopimus, jossa henkilö kouluttautuu ammattiin työpaikalla. Vuoden 2018 #amisreformi mahdollistaa oppisopimuskoulutuksen osa-tutkinnolle, joten voit valita tiiviin tai laajan opintokokonaisuuden oman kiinnostuksesi mukaan. Sinun ei siis tarvitse sitoutua koko tutkintoon, ainakaan kerralla!

Tämä oppisopimuskoulutus voi olla sinulle keino päästä nopeasti kiinni työelämään ja tienesteihin, oli tulevaisuutesi ravintola-alalla tai jossain muualla tai sinulta puuttuu todistus ammattitaidostasi.


Edellytämme sinulta

Sitoutumista koulutukseen ja suoritettaviin näyttöihin ja valmiutta työskennellä eri vuoroissa. Pystythän myöskin opiskelemaan ja työskentelemään Suomen kielellä. Oppisopimuskoulutukseen osallistuvan tulee olla vähintään 15-vuotias. Yläikärajaa ei ole, mutta oppisopimusta ei voida solmia, jos työaika ei täytä 25 tunnin viikkotyössäoloehtoa.

Huomioithan, että työvaatteet ovat henkilökohtaisia ja osa työvaatekustannuksista on opiskelijan vastuulla. Hygienia- ja anniskelupassi suoritetaan tarpeen mukaan koulutuksen aikana.


Tarjoamme sinulle

Jokaisella opiskelijalla on oma työpaikkaohjaaja, joka toimii tukihenkilönä työssäoppimisen aikana. Opiskelija saa työssä oppimisen aikana palkkaa työehtosopimuksen mukaisesti ja mahdollisuuden työllistyä Staffpointin asiakkaille koulutuksen jälkeen.

“Parasta oli se, että sai tehdä töitä ja oppia samalla, sen sijaan, että olisi istunut maanantaista perjantaihin koulussa."


Kiinnostuitko?

Oli ajatuksenasi sitten "nopeasti kiinni työelämään", saada todistus taidoistasi tai aito halu ja palo ravintola-alaa kohtaan, täytä hakemus jo tänään! Koulutus on suunniteltu alkavaksi elokuussa 2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuprosessin aikana ja koulutuksen ajankohta on räätälöitävissä myös yksilöllisesti.

Lisätietoa oppisopimuksesta
Savon oppisopimuspalvelut
044 785 3067

Savon koulutuskuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä ja vahva vaikuttaja alueellaan. Sakkylle on tärkeää kehittää omaa toimintaa ja siten ylläpitää Pohjois-Savon työelämän ammattitaidon korkeaa tasoa. Sakky jatkossakin työtä tämän tavoitteen toteuttamiseksi. Menestys ja hyvinvointi luodaan jatkossakin monipuolisella ja hyvällä yhteistyöllä alueemme monipuolisen yhteistyöverkoston kanssa.

Tervetuloa opiskelijaksemme! www.sakky.fi


Lisätietoja

Heli Pirttijärvi
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy, Rovakatu 26 A 15 B, 96200 ROVANIEMI
020 7206 676, vaihde 030 0472 000
heli.pirttijarvi@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi