(Removed from publishing)

Oppisopimuksella Keittiöapulaiseksi
Varia, Vantaan Ammattiopisto

Original publication date 25.10.2019

Keittiössä kaivataan apuasi!
Oletko kiinnostunut työskentelemään keittiöympäristössä, mutta työkokemus- ja koulutus puuttuu?
Barona starttaa tammikuussa 2020 räätälöidyn oppisopimuskoulutuksen josta valmistut keittiöapulaiseksi ja nappaat tulevaisuuden työpaikkasi asiakasyrityksestämme.

Etsimme Baronan asiakasyritykselle OPPISOPIMUKSELLA KEITTIÖAPULAISIA yhteistyössä Vantaan Ammattiopisto Varian kanssa.

Kyseessä on osatutkintoon tähtäävä määräaikainen oppisopimuskoulutus. Oppisopimuskoulutus kestää 5 kuukautta ja se alkaa tammikuussa 2020. Koulutus sisältää työssäoppimista sekä lähiopetuspäiviä, opetuskielenä on suomi. Työssäoppimispäiviltä maksamme MaRaVa TES-palkkauksen. Sinulta vaaditaan suomenkielentaitoa, innostunutta ja positiivista asennetta sekä toki mahdollisuutta päiväpainotteiseen opiskeluun.

Eduksesi katsomme jo valmiiksi suoritetun hygieniapassin sekä jo aiempaa kokemusta keittiön tehtävistä, nämä eivät kuitenkaan ole välttämättömiä.

Tulevaisuudessa tehtäviisi keittiöapulaisena voi kuulua esimerkiksi salaattien tekoa, linjaston täyttöä, kokin apuna toimimista sekä astiahuoltoa.

Töitä on tarjolla pääasiassa arkipäivisin pääkaupunkiseudulla.

Haethan rohkeasti mukaan, valintaprosessi etenee nopealla tahdilla ja täytämme oppisopimuskoulutuksen paikat heti sopivien ehdokkaiden löytyessä!