(Removed from publishing)

Operational Excellence -asiantuntija
OP

Original publication date 3.12.2018

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme nyt Yritysturvallisuuteen – Talousrikollisuuden torjunta -vastuualueen Analytiikka ja prosessien hallinta -tiimiin Helsinkiin

OPERATIONAL EXCELLENCE -ASIANTUNTIJAA

Tehtävästä

Operational Excellence –asiantuntijana toimit muutosjohtajana ja jalkautat Operational Excellence -kulttuurin ja toimintatavan ja siihen sisältyvät kehityshankkeet Talousrikollisuuden torjunnan vastuualueelle.

Muutoshankkeen toteutuksessa otat käyttöön Lean Six Sigma –toimintatapoja ja työkaluja. Otat vastuun prosessien standardisoinnista, yksinkertaistamisesta ja tavoitteiden luomisesta yhdessä Talousrikollisuuden torjunnan johtoryhmän kanssa. Suunnittelet ja otat käyttöön prosessien kapasiteettisuunnittelu- ja ennustustyökalua yhdessä sidosryhmien kanssa.

Tavoitteisiisi kuuluu myös jatkuvan kehittämisen kulttuurin ja toimintatavan lanseeraaminen vastuualueelle sekä ristiin koulutuksen luomisesta Training Within Industry –metodilla.

Mitä odotamme sinulta

Tehtävässä edellytetään vankkaa kokemusta operatiivisten prosessien toiminnasta ja Lean Six Sigma toimintatavoista ja työkaluista. Sinulla tulisi olla kokemusta muutosten implementoinnista, kapasiteettisuunnittelusta ja mielellään myös LSS-sertifiointi.

Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja viestintätaidot sekä hyvät tietotekniset valmiudet. Tehtävässä tarvitaan myös erittäin hyvää Excel-osaamista.

Työskentelytyylisi on pitkäjänteinen, tavoitteellinen ja suunnitelmallinen. Olet luonnollisesti kehityshaluinen ja –taitoinen ja viet asioita eteenpäin hyvässä yhteistyössä nopeasti muuttuvissakin olosuhteissa. 

Mitä saat meiltä

Finanssiala muuttuu rytinällä ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme tekemässä isoa toimintamallimuutosta ja siirtymässä vaiheittain ketterään toimintatapaan. Operational Excellence –asiantuntijana olet avainasemassa muutoksen veturina ja viemässä Talousrikollisuuden torjuntaamme kohti entistä sujuvampia ja tehokkaampia prosesseja. Analytiikka ja prosessien hallinta –tiimissämme työskentelet tärkeän ja mielenkiintoisen yritysturvallisuuden parissa ympärilläsi iso joukko osaavia ammattilaisia.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, tiimipäällikkö Elina Tamminen kertoo mielellään lisää, puh: 050 401 8884. Parhaiten tavoitat: 5.12 klo 9:00-11:00 ja 11.12 klo 14-17.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään oheisen linkin kautta 16.12.2018 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.